Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ!


ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!  
ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ!


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Με βάση την απόφαση του Πρωτοδικείου, απορρίφθηκαν όλες οι διαταγές των προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων κατά του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Γενικής τράπεζας, που  κατέθεσαν ο σδ. Καλόγηρος και τα υπόλοιπα 4 μέλη του προεδρείου του "Ενωτικού" στον ΣΥΓΤΕ! 

Αποδείχθηκε περίτρανα και κόντρα στη λασπολογία των μελών του προεδρείου του «Ενωτικού», η πλήρης νομιμότητα των ενεργειών του Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ, η νομιμότητα καταβολής των πάσης φύσεως παροχών που προβλέπει το καταστατικό, (Εφάπαξ και βοηθήματα), καθώς και η πλήρης νομιμότητα της λειτουργίας του Δ.Σ., η θητεία του οποίου λήγει τον Απρίλιο του 2013!  Τι έχουν να μας πουν τώρα οι εκπρόσωποι του προεδρείου και ο ίδιος ο Καλόγηρος για όλες τις απαράδεκτες ενέργειες σε βάρος του Ταμείου το τελευταίο διάστημα και για τον αποπροσανατολισμό των εργαζόμενων από τα προβλήματα, με το μάζεμα υπογραφών κατά του Ταμείου;

Με την απόφαση αυτή, αποφεύχθηκε η αναστολή της λειτουργίας του Ταμείου και η απαρχή διαλυτικών διαδικασιών στο ΤΑΠΓΤΕ, που θα ήταν ότι χειρότερο για τα πραγματικά συμφέροντα όλων των εργαζομένων και μελών του Ταμείου. Δεν πέρασε επίσης και η προσπάθεια διαχωρισμού των μελών σε "αντίπαλα στρατόπεδα" εν ενεργεία και συνταξιούχων!

Η μόνη που έχει όφελος από τη διάλυση του Ταμείου, είναι η ίδια η Διοίκηση της τράπεζας, που θα  εξοικονομήσει το 5% των εισφορών για κάθε μέλος!  Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!

Η απάντηση σε αυτές τις ενέργειες κατά του Ταμείου, είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ, εν ενεργεία και συνταξιούχων και η μαζική συμμετοχή σε όλες τις διαδικασίες, για τη συνέχιση της λειτουργίας και τη τροποποίηση του καταστατικού για τη ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΦΑΠΑΞ!  


Μπορούμε και πρέπει να  υπερασπισθούμε τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα! 
Καμία παραίτηση, καμία διαγραφή, καμία αποχή από τις διαδικασίες! 


ΟΛΟΙ ΣΤΗ Γ.Σ  στις 28 Ιουνίου, για να προασπίσουμε τα πραγματικά συμφέροντα 
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ!  

     
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ  -  ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: