Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.


Σήμερα το μεσημέρι στις 12.30 περίπου, θα βγούν οι αποφάσεις του Δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν τα μέλη του προεδρείου του "Ενωτικού" στον ΣΥΓΤΕ, κατά του Ταμείου και που αφορούν τη διακοπή πάσης φύσεως παροχών, (Εφάπαξ και βοηθημάτων), καθώς και τη κατάργηση του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου και την αντικατάστασή του με διορισμένο από το Πρωτοδικείο. 

Ουσιαστικά, οι ενέργειες αυτές στρέφονται κατά των συμφερόντων των εργαζομένων και μελών του Ταμείου, εμποδίζουν τη λειτουργία των οργάνων και την απρόσκοπτη συνέχιση της διαδικασίας τροποποίησης του καταστατικού, στρέφουν κατά απαράδεκτο τρόπο συναδέλφους κατά συναδέλφων, και διαχωρίζουν τα μέλη του Ταμείου σε εν ενεργεία και συνταξιούχους!     

Η μεγάλη ευθύνη,  βαρύνει αποκλειστικά αυτούς που ως μέλη του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ και υποτίθεται  εκπροσώπους των εργαζομένων, βάλουν κατά των συμφερόντων των ίδιων των εν ενεργεία συναδέλφων!  ΜΟΝΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ!  

Οι εν ενεργεία εκλεγμένοι εκπρόσωποι της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ στα όργανα του Ταμείου, με αναφορά τους   που κατέθεσαν στο Δικαστήριο, δηλώνουν ότι αρνούνται κάθε  συμμετοχή τους σε διορισμένο Δ.Σ., που δεν θα έχει εκλεγεί από τους εργαζόμενους. 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: