Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ!

Με βάση την απόφαση του Δικαστηρίου, απορρίφθηκαν σήμερα το μεσημέρι, τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Γενικής τράπεζας, που είχαν καταθέσει ο σδ. Καλόγηρος και τα υπόλοιπα 4 μέλη του προεδρείου του "Ενωτικού" στον ΣΥΓΤΕ! 

Πιό συγκεκριμένα, απορρίφθηκε το αίτημα για αναστολή των πάσης φύσεως παροχών που προβλέπει το καταστατικό του Ταμείου σε όσους αποχωρούν από τη τράπεζα και μπαίνουν στη σειρά, (Εφάπαξ και βοηθήματα). Απορρίφθηκε επίσης και το αίτημα για καθαίρεση του νόμιμα  εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου και αντικατάστασή του από ένα διορισμένο όργανο, μέσα από ένα κατάλογο ονομάτων που έδωσαν οι προσφεύγοντες στα ασφαλιστικά μέτρα, συνάδελφοι Καλόγηρος και λοιποί του προεδρείου του "Ενωτικού"! 

Με την απόφαση αυτή, αποφεύχθηκε η αναστολή της λειτουργίας του Ταμείου και η απαρχή διαλυτικών διαδικασιών στο ΤΑΠΓΤΕ, που θα ήταν ότι χειρότερο για τα πραγματικά συμφέροντα όλων των εργαζομένων και μελών του Ταμείου. Δεν πέρασε επίσης και η προσπάθεια διαχωρισμού των μελών σε "αντίπαλα στρατόπεδα" εν ενεργεία και συνταξιούχων!


Η μόνη που έχει όφελος από τη διάλυση του Ταμείου, είναι η ίδια η Διοίκηση της τράπεζας, που θα  εξοικονομήσει το 5% των εισφορών για κάθε μέλος! Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!

Η απάντηση σε όλες αυτές τις ενέργειες κατά του Ταμείου, είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ, εν ενεργεία και συνταξιούχων και η μαζική συμμετοχή σε όλες τις διαδικασίες, για τη συνέχιση της λειτουργίας και τη τροποποίηση του καταστατικού για τη ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΦΑΠΑΞ!  


Μπορούμε και πρέπει να  υπερασπισθούμε τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα! Καμία παραίτηση, καμία διαγραφή, καμία αποχή από τις διαδικασίες! 


ΟΛΟΙ ΣΤΗ Γ.Σ  στις 28 Ιουνίου, για να προασπίσουμε τα πραγματικά συμφέροντα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ!  
.     


Δεν υπάρχουν σχόλια: