Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Αρχίζει το ...μνημόνιο στη Γενική τράπεζα;;;

Αρχίζουν να εφαρμόζουν το....μνημόνιο στη Διοίκηση της Γενικής, ή συμβαίνει κάτι άλλο;  Εχουν σταματήσει από τις 31 Δεκεμβρίου 2010, τη καταβολή οδοιπορικών, ενοικίων, ενώ παραμένουν ξεσπιτωμένοι δεκάδες συνάδελφοι πληρώνοντας από τη τσέπη τους το κόστος μιας απαράδεκτης και αντεργατικής λογικής που έχει επιβάλει η διοίκηση της τράπεζας! 

Το ίδιο συμβαίνει και με δεκάδες εργαζόμενους στο συγκρότημα των ΣΠΑΤΩΝ!  Επί πλέον έκοψαν και το ποσοτικό επίδομα των ...15€ με τη λήξη της επιχειρησιακής σύμβασης που υπέγραψε το προεδρείο του "Ενωτικού"  πέρυσι! Και ν' αναλογιστεί κανείς, ότι όλα αυτά γίνονται σε μια περίοδο που ακριβαίνουν τα πάντα, έξοδα διαβίωσης, μετακίνησης, βενζίνης κλπ.! 

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, τι λέει;; Θα αρκεστούμε στο ...υπόμνημα που κατέθεσαν όπως διαβάσαμε σε ανακοίνωση, μετά τη συνάντησή τους με τη Διοίκηση;;  Επειδή μπαίνουμε στον δεύτερο μήνα των περικοπών, ελπίζουμε να μην εξαντληθεί το θέμα μόνο στο υπόμνημα όπως μας έχει συνηθίσει το προεδρείο του "Ενωτικού" τα τελευταία χρόνια, εκτός κι αν ετοιμάζονται όλοι στην εργοδοσία για τη θεσμοθέτηση της μείωσης των μισθών με νέα επιχειρησιακή σύμβαση στα πλαίσια του μνημονίου! Θα περιμένουμε!  
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: