Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!


     Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!  


Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, ζήτησε μ' επιστολή του προς το ΚΚΕ συνάντηση, για να ζητήσει την πολιτική του στήριξη σε σχέση με την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων των υπαλλήλων της Τράπεζας .

Η συνάντηση προγραμματίστηκε από το ΚΚΕ για τις 27/09/2012 και για ώρα 15.00, όπου θα συμμετείχε βουλευτής του ΚΚΕ και το συνδικαλιστικό στέλεχος σ. ΑΛΕΚΑ  ΜΠΑΛΛΟΥ.  

Ο σδ. Καλόγηρος ενημέρωσε  στις 10.00΄ το πρωί της 26/09/2012 ότι αδυνατεί να παραστεί στην συνάντηση  διότι θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση της ΟΤΟΕ την ίδια ώρα.

Το ΚΚΕ έδωσε τρεις διαφορετικές ώρες για τις 27/09/2012 πλην όμως ο σδ. Καλόγηρος δηλώνει αδυναμία διότι  όπως ισχυρίστηκε, θα  ήταν στην ΟΤΟΕ ενώ για την ίδια ώρα έκλεισε συνάντηση .....με τη ΝΔ!! 

Ετσι, με την απαράδεκτη αυτή τακτική, ο σδ. Καλόγηρος και το προεδρείο, θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τα συμφέροντα των συναδέλφων, αλλά και την αξιοπιστία του Συλλογικού οργάνου, απέναντι στον θεσμό των πολιτικών κομμάτων, τη στήριξη των οποίων ζητά! 

ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ σδ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: