Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ σδ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ, ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ..!

Πολλές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν και καταντούν φαιδρά, αν δεν είναι κάποιος συνεπής και σοβαρός απέναντι στην ιστορία και τις ευθύνες του! Φοβόμαστε ότι έχεις ξεφύγει συνάδελφε πρόεδρε του ΣΥΓΤΕ και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνεις ακόμη, με αποτέλεσμα να βλάπτονται και να κινδυνεύουν να χαθούν τελείως τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα 1500 συναδέλφων και των οικογενειών τους!    

Σε ότι αφορά το Ταμείο,  θα πρέπει από τη πείρα σου να γνωρίζεις ότι τα θέματα συζητιούνται και λύνονται στα όργανα και στις Γενικές συνελεύσεις. Οχι με αστειότητες και αποπροσανατολιστικούς αφορισμούς μέσα από ανακοινώσεις και ....e-mails!  Θα  μπορούσες να ήσουν στα όργανα αν ήθελες, αλλά απέφυγες μετά βδελυγμίας τις ευθύνες σου,  δηλώνοντας αποχή, μη κατεβαίνοντας στις προηγούμενες εκλογές.  Εχεις το περιθώριο πάντως, να το ξανασκεφθείς μέχρι τις επόμενες!

Θα μπορούσες όμως έστω, να παρευρίσκεσαι εσύ και η παράταξή σου στις Γενικές συνελεύσεις που έχουν προκηρυχθεί μέχρι σήμερα, αλλά φευ,  εξαφανίζεσαι από προσώπου γης και δεν πατάς καθόλου! Γιατί άραγε;;  Σου θυμίζουμε ότι κι εδώ πάντως, έχεις το περιθώριο να το ξανασκεφθείς και να παρουσιασθείς επιτέλους στη συνέλευση της Δευτέρας 17/9/2012, όπου και ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ, αν και γνωρίζουμε ότι γνωρίζεις τα πάντα, ΑΠΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ!

Ποιόν λοιπόν, "προκαλείς και προσκαλείς"(!), όπως γράφεις στη τελευταία σου ανακοίνωση;  Σε καλούμε εμείς, να ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ και να ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙΣ τον εαυτόν σου σε μια αυτοκριτική για όλες τις καταστροφικές επιλογές σου μέχρι σήμερα, που σε έχουν βγάλει ως προεδρείο του ΣΥΓΤΕ έξω από τις εξελίξεις, όχι μόνο στο Ταμείο, αλλά και στα εργασιακά θέματα, με αποτέλεσμα να πλήττονται καθημερινά οι 1500 εργαζόμενοι, από την αντεργατική πολιτική της εργοδοσίας της SOCIETE, σε συνδυασμό δυστυχώς  με τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα της τρικομματικής κυβέρνησης και της τρόϊκας.

Γιατί δεν είναι δυνατόν, να "προκαλείς και να προσκαλείς" άλλους, όταν ο ίδιος υπέγραψες πριν λίγες μέρες με την εργοδοσία μια σύμβαση ντροπής, που ούτε καν το ζήτημα  της διασφάλισης των θέσεων εργασίας δεν έθεσες, μαζί με τα υπόλοιπα προβλήματα, (που τα θυμήθηκες εκ των υστέρων),  όταν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, στην Εθνική τράπεζα και με το ίδιο Νομικό γραφείο, μπήκε τουλάχιστον αυτή η ρήτρα!

Ασε λοιπόν τα φληναφήματα συνάδελφε πρόεδρε και προσγειώσου στη πραγματικότητα! Δεν ανάγονται πάντα όλα στον αποπροσανατολισμό και στη διαστρέβλωση προς άγραν ψήφων! Εδώ κινδυνεύουν άμεσα 1500 εργαζόμενοι!  Σε καλούμε να συγκαλέσεις άμεσα έκτακτο Δ.Σ. και Γενική Συνέλευση!

Σε ότι αφορά τώρα για τον ...πίνακα αυτών που είναι στη σειρά για το εφάπαξ, (εδώ ταιριάζει η παροιμία "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε"!), γνωρίζεις ότι υπάρχει επίσημος κατάλογος επικυρωμένος από το Δ.Σ. με γνωμάτευση του Νομικού συμβούλου και μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος έχοντας έννομο συμφέρον, να ενημερωθεί.

Οσο για τα υπόλοιπα ερωτήματα που θέτεις, αφού ως πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ, φαίνεται πως δεν σε απασχολούν άλλα προβλήματα, σου υπενθυμίζουμε πως τις απαντήσεις σε όλα αυτά, θα τις βρείς στις ανακοινώσεις και στους ισολογισμούς που έχουν βγεί μέχρι σήμερα. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ, οπότε μας το λες και θα φροντίσουμε άμεσα για την αποστολή ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ, που θα σε βοηθήσουν ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!

Αυτά τα ολίγα και αν χρειασθεί θα επανέλθουμε!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: