Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ...!

Η κοινή έκφραση σκωπτικά λέει "τι πίνεις ρε πρόεδρε και δεν μας δίνεις..!". Εμείς όμως στα σοβαρά πλέον, θα σου πούμε συνάδελφε, αν δεν το ξέρεις, ότι εξακολουθείς ακόμη να είσαι πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων και να έχεις συνδικαλιστικά και την ευθύνη των ασφαλιστικών θεμάτων του προσωπικού!  

Τι σχέση τώρα έχουν όλα αυτά, με τις αποπροσανατολιστικές και ακαταλαβίστικες ανακοινώσεις που βγάζεις, μόνο εσύ ξέρεις! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να σου υπενθυμίσουμε για μια ακόμη φορά, ότι εδώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 1500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ!  

Επομένως, ή σύνελθε και ασχολήσου σοβαρά με τα προβλήματα, ή παραιτήσου και πάμε για εκλογές όσο το δυνατόν γρηγορότερα!    

Γιατί, δεν είναι δυνατόν να εγκαλείς την.....ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, για τη .....μη συμμετοχή του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ στη προχθεσινή συνάντηση(!), όταν εσύ ίδιος  πρόεδρε του ΣΥΓΤΕ, ήσουν υπεύθυνος να καλέσεις και το Δ.Σ του Ταμείου στη συνάντηση, όπως έκανες και με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ  και δεν το έκανες!  

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ  ΚΑΛΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ και τώρα βγαίνεις και γράφεις για την ...απουσία του; (!)

Σταμάτα λοιπόν τους αποπροσανατολισμούς και τις υπεκφυγές, γιατί σε έχουν καταλάβει όλοι οι εργαζόμενοι!   

ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: