Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ.


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Συνάδελφοι,
Μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις σε βάρος των εργασιακών μας δικαιωμάτων από τις αποφάσεις Συγκυβέρνησης – Τρόϊκας και εκφράζοντας τη θέληση πάρα πολλών συναδέλφων οι οποίοι μας εξέφρασαν και τηλεφωνικά την αγωνία τους για το μέλλον των Συμβάσεων, ζητάμε την ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ,  μέχρι τη Τρίτη 6  Μαρτίου 2012, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα: 
   1.  Λήψη απόφασης για άμεση ενημέρωση των εργαζομένων στη Γενική τράπεζα, μ’ ένα πρόγραμμα συγκεντρώσεων και περιοδειών ως εξής:
Α) ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: Συγκέντρωση σε Κεντρικό Ξενοδοχείο, παρουσία και του Νομικού Συμβούλου, μέχρι τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012.
Β)  ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:   Συγκέντρωση σε Κεντρικό Ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, μέχρι τη Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012.
Γ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ:  Αντίστοιχες συγκεντρώσεις στις επόμενες δύο εβδομάδες, σε ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΤΡΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΧΑΝΙΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ και περιοδείες στις υπόλοιπες πόλεις.
2. Στον απολογισμό δράσης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης που έχει ορισθεί για τις 7 Απριλίου 2012, να συζητηθούν τα συμπεράσματα και οι απόψεις των συναδέλφων στις συγκεντρώσεις και να παρθούν αποφάσεις.

Για την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ  -  ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: