Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ: - ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ;;


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, 

Κόσμος πάει κι έρχεται χωρίς αποτέλεσμα με εκατοντάδες ώρες αναμονής,  στελέχη του ΤΑΥΤΕΚΩ  και του Ταμείου Υγείας, όλο "συσκέπτονται" καθημερινά  χωρίς να βγαίνει είδηση, ανακοινώσεις περιμένουμε που δεν κυκλοφορούν ποτέ, υποσχέσεις από "συγκυβερνητικούς" παράγοντες ακούμε συνέχεια χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα και κανείς δεν γνωρίζει τελικά τι πρόκειται να γίνει! 

Η ιστοσελίδα δε, του Ταμείου Υγείας, λες και βρίσκεται σε άλλες εποχές! Ούτε μια ενημέρωση, πλην της αρχικής ανακοίνωσης για κάποιες υπηρεσίες που λειτουργούν εκτάκτως στην οδό Ευπόλιδος!


ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ;;

Εντάξει, κάηκαν τα γραφεία του Ταμείου Υγείας. Το γνωρίζουμε και το καταγγείλαμε σε όλους τους τόνους, ως μια αποτρόπαια πράξη σε βάρος κυρίως των ασφαλισμένων. Εχουν όμως περάσει τόσες εβδομάδες! Πότε σκοπεύουν οι κύριοι αυτοί να λύσουν το πρόβλημα;;;

Για τη φωτιά όμως,  που άναψε στις τσέπες χιλιάδων εργαζομένων και συνταξιούχων του Ταμείου, που βλέπουν να πετσοκόβονται οι μισθοί, τα επιδόματα, οι συντάξεις, οι παροχές, τα φάρμακα, η περίθαλψη, φθάνοντας οι περισσότεροι στα έσχατα όρια διαβίωσης και που βλέπουν σήμερα να μην μπορούν επί πλέον να  αποζημιωθούν για τρέχοντα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που έχουν γίνει εδώ και μήνες, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο το πενιχρό οικογενειακό εισόδημα,  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;;;

Είναι οι ίδιοι αυτοί "υπεύθυνοι", που στήριξαν τις ανατροπές των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και σήμερα σε ατέρμονες "συσκέψεις επί συσκέψεων", περνάνε την ώρα τους, χωρίς να σκέπτονται την αγωνία των εργαζόμενων και συνταξιούχων!

Καλούμε τον ΣΥΓΤΕ, αλλά και όλα τα υπόλοιπα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων ασφαλισμένων στο Ταμείο Υγείας των τραπεζών, να πάρουν πρωτοβουλίες και να αναλάβουν δράση για την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!   


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ     -    ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ  
.
.         

Δεν υπάρχουν σχόλια: