Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ.


ΕΝΩ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΕΝΩ Η ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ …ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990(!),  ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ!

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!


ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!



Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με τις πολυσέλιδες «ανακοινώσεις» του προεδρείου του «Ενωτικού» στον ΣΥΓΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!  Εδώ ο κόσμος καίγεται και αντί να κοιτάξουν τι θα γίνει με τα προβλήματα και τις εξελίξεις σε βάρος των εργασιακών μας σχέσεων, αυτοί ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ,  αφήνοντας την εργοδοσία στο απυρόβλητο!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, την ώρα που η Διοίκηση της τράπεζας, ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ, το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ να μη βγάζει κουβέντα και να ασχολείται με τη δεκαετία του…1990!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, την ώρα που η Διοίκηση της τράπεζας, παγώνει τη προσαύξηση του 1,85 της πολυετίας αναδρομικά από τον Φεβρουάριο του 2012, το προεδρείο να ασχολείται ΜΕ ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΕΣ και αναφορές από το ιστορικό παρελθόν, που δεν έχουν καμία πρακτική αξία για το σύνολο των συναδέλφων!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, την ώρα που η εργοδοσία της Γενικής, προχωρά στις πρώτες μειώσεις αποδοχών και ετοιμάζεται για τη τελική επίθεση στους εργαζόμενους, εκμεταλλευόμενη το μνημνόνιο 2 της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ., το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ  να σηκώνει λευκή σημαία στην εργοδοσία!   ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;

Τους καλούμε για μια ακόμη φορά να σταματήσουν το κατήφορο που έχουν πάρει και να συγκαλέσουν έκτακτο Δ.Σ. για να πάρουμε τις αναγκαίες αγωνιστικές αποφάσεις!


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Να συμμετάσχουμε ΟΛΟΙ στη Γ.Σ. του ΣΥΓΤΕ στις 7 Απρίλη, και στη Γ.Σ. του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ στις 28 Απρίλη. Δεν χαρίζουμε σε κανέναν ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!



Για την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ      -      ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: