Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΑ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑΣ.


ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ, Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ Γ.Σ. ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Με τη  ευθύνη των μελών του προεδρείου του «Ενωτικού» στον ΣΥΓΤΕ, δεν έγινε δυστυχώς, η προγραμματισμένη για το περασμένο Σάββατο 7 Απριλίου 2012, ετήσια Γενική απολογιστική συνέλευση του Συλλόγου, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Χωρίς να παραγνωρίζουμε και τις ευθύνες των ίδιων των συναδέλφων, θεωρούμε ότι το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, με τη στάση του και τη τακτική του, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕ τους εργαζόμενους στη Γενική να προσέλθουν, (ορίζοντας π.χ. ως ώρα έναρξης την 09.00 πρωινή του Σαββάτου και τόπο τα γραφεία του ΣΥΓΤΕ, αντί για ξενοδοχείο), αλλά προσπάθησε και να την υποβαθμίσει με μία μόνο τυπική ανακοίνωση τη τελευταία εργάσιμη μέρα, (Παρασκευή 6 Απρίλη) και αυτή μέσα από το Intranet(!), ενώ βέβαια αρνήθηκε να κάνει περιοδείες και να καλύψει οδοιπορικά έξοδα συναδέλφων από τα κοντινά καταστήματα της επαρχίας.

Η ουσία όλων αυτών, είναι ότι το προεδρείο δεν ήθελε και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, να δεσμευθεί με συγκεκριμένες αποφάσεις μέσα από Γ.Σ., για την αντιμετώπιση με κάθε μέσο, της επίθεσης Κυβέρνησης και Εργοδοσίας της Γενικής, ενάντια στα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Οι εκπρόσωποι της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ, την ίδια μέρα της αναβολής της Συνέλευσης, απέστειλαν στο προεδρείο τη παρακάτω επιστολή: 
 

 “  ΠΡΟΣ ΤΟΝ 
ΠΡΟΕΔΡΟ & ΤΑ ΜΕΛΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ                                Αθήνα, 7 Απρίλη 2012

Συνάδελφοι, μετά την αποτυχημένη σημερινή Γ.Σ. του ΣΥΓΤΕ αποκλειστικά με δική σας ευθύνη, ζητάμε  την άμεση σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ. (εντός της ημέρας), λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, με θέμα ημερήσιας διάταξης:  Ενέργειες του ΣΥΓΤΕ και λήψη απόφασης για επιχειρησιακή σύμβαση.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ     Ανδ. Αδαμόπουλος - Δημ. Γιουρούκος  ”



Καλούμε ακόμη και σήμερα το προεδρείο, να συγκαλέσει μέχρι τη Μ. Πέμπτη, έκτακτο Δ.Σ. για να συζητηθεί η κατάσταση και να παρθούν αποφάσεις, μπροστά στις κρίσιμες εξελίξεις που έρχονται με τη λήξη της ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, στις 15 Μαϊου 2012.  Κάθε άλλη παρελκυστική τακτική είναι απαράδεκτη και το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, θα φέρει  ΑΚΕΡΑΙΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ!        



ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ     -     ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ  
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: