Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ! Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!


Αιδώς Αργείοι!  Οι συνένοχοι και συνυπεύθυνοι για τα δεινά και την απελπισία του ελληνικού λαού, αυτοί που επιτίθενται με συκοφαντίες και ψέματα σε κάθε τμήμα εργαζομένων που αντιπαλεύει τη φτώχεια, θα έπρεπε τουλάχιστον να σιωπούν μπροστά στα αποτρόπαια αποτελέσματα της καπιταλιστικής κρίσης και της πολιτικής τους, αντί να παριστάνουν τους σωτήρες και τους ευαίσθητους τάχα για την αυτοκτονία του δυστυχή συνταξιούχου! 

Για τη χθεσινή αυτοκτονία του απεγνωσμένου συνταξιούχου στο Σύνταγμα είχαν το «ανάστημα» και εξέδωσαν ανακοινώσεις ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης, η Μπακογιάννη...!  Αντί - τουλάχιστον - να σιωπούν, εξέδωσαν ανακοινώσεις!

Ε, ναι, λοιπόν:  Τούτη δω είναι από εκείνες τις στιγμές που ένα συγκλονιστικό γεγονός γίνεται καταλύτης για να πέσουν και οι τελευταίες μάσκες. Για να ξεφτίσει το μακιγιάζ.  Για να φανεί όλη η «γύμνια του βασιλιά»!

Ε, ναι, λοιπόν:  Οταν ως απάντηση σε μια τέτοια τραγωδία επιλέγεται η επίδειξη της άφατης υποκρισίας και του πιο εξαχρειωμένου φαρισαϊσμού, τότε μπροστά στην - τόση σε μέγεθος και τέτοια σε «ποιότητα» - χυδαιότητα, είναι ελάχιστη εκδήλωση ανθρωπιάς το «ντρεπόμαστε για λογαριασμό τους»!

Ε, ναι, λοιπόν:  «Ντρεπόμαστε για λογαριασμό τους». Ντρεπόμαστε για λογαριασμό όλης αυτής της αγέλης από τις χυδαίες ύαινες. Που δεν έχουν ούτε ίχνος ντροπής. Που δεν έχουν ίχνος τσίπας...!

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: