Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 6 ΜΑΗ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΤΟΕ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εργαζόμενες, εργαζόμενοι  στο χρηματοπιστωτικό σύστημα,

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στην μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ, στην οποία συμμετείχε μαζικά και το κλαδικό μας σωματείο. Διαδηλώσαμε συντεταγμένα και περιφρουρημένα, όπως κάθε φορά.

Καταδικάζουμε την προβοκατόρικη επίθεση στο κατάστημα της MARFIN BANK, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο τριών εργαζομένων. Τέτοιες ενέργειες έχουν στόχο να συκοφαντήσουν την οργανωμένη και μαζική αντίσταση των εργαζομένων και να ανακόψουν την πάλη τους απέναντι σε αυτά τα μέτρα, που στόχο έχουν να εξασφαλίσουν στους τραπεζίτες, βιομήχανους  και εφοπλιστές ακόμα περισσότερα κέρδη.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση οργανωμένα και περιφρουρημένα, ώστε κι αν ακόμα τα μέτρα  νομοθετηθούν, να μην νομιμοποιηθούν στην συνείδηση των εργαζομένων. Ο αγώνας αυτός θα πάει μέχρι το τέλος. Οι εργαζόμενοι απορρίπτουν τα μέτρα της Κυβέρνησης, των εργοδοτών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δ.Ν.Τ. Οργανώνουν την πάλη τους για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής των πολυεθνικών.

 Απεργούμε αύριο,  Πέμπτη 6 Μάη.

Συμμετέχουμε μαζικά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια.
Προσυγκέντρωση στις 17.30 στην Πλ.Κάνιγγος με το πανό του σωματείου μας.



Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: