Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ



ΠΡΟΣ
τον πρόεδρο του Δ.Σ, του ΣΥΓΤΕ
σδ. ΔΗΜ. ΚΑΛΟΓΗΡΟ                                                                     Αθήνα, 18/05/2010




Συνάδελφε, 


Υπενθυμίζουμε πως στο Διοικητικό Συμβούλιο που είχες συγκαλέσει στις 15 Μαρτίου 2010 στα γραφεία του ΣΥΓΤΕ, με θέματα:

  1. Ταμείο Αλληλοβοήθειας
  2. Ενέργειες κ. Κουτρουμάνη για το Ταμείο Υγείας,
  3. Συμβάσεις,
  4. Επιστολή 4 μελών του Δ.Σ. και
  5. Θέματα Προέδρου,
με δήλωσή σου που είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά, ανέβαλες τα υπ' αριθμ. 3, 4 και 5 θέματα της ημερήσιας διάταξης για επόμενη εβδομάδα και έκτοτε μέχρι σήμερα 18 Μαΐου 2010, δεν συγκάλεσες κανένα Διοικητικό Συμβούλιο.


Παράλληλα στο διάστημα αυτό, με την υπ' αριθμ. 232/ 30 Απριλίου 2010 επιστολή μας, σου είχαμε ζητήσει τη σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. με θέμα τη λήψη απόφασης για το γνωστό πλέον γεγονός με την  αήθη συμπεριφορά του κ. Αβατάγγελου σε βάρος του σδ. Γιώργου Λιονουδάκη στο κατ/μα Περιστερίου, όπου και πάλι δεν έχεις συγκαλέσει το συνδικαλιστικό όργανο. 

Επειδή για τον μήνα Απρίλιο δεν έγινε το Διοικητικό Συμβούλιο όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου, άρθρο 13 παρ. β΄ και δεν τήρησες επίσης τα λεχθέντα από εσένα στο Δ.Σ. στις 15 Μαρτίου 2010 και επειδή ακόμη, τα προβλήματα στον εργασιακό χώρο οξύνονται καθημερινά, όπως η κατάργηση από τη Διοίκηση των ΣΣΕ 2006 - 2007, άρθρο 12 για τις άδειες, σου ζητάμε να τηρήσεις το καταστατικό και να συγκαλέσεις επιτέλους  Δ.Σ. για τη λήψη απόφασης πάνω στα ζητήματα αυτά. 

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΟΝΟΥΔΑΚΗΣ    -    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: