Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΣΥΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ!

Πάνω που κινδυνεύαμε να ....ξεχάσουμε τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, μας κοινοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ  τη πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση τη Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 και ώρα 13.00 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα:

  1. Επικύρωση πρακτικών
  2. Εγκριση εξόδων
  3. Επιστολές μελών Δ.Σ.
  4. Συζήτηση με τον νομικό σύμβουλο του Συλλόγου, για τη διάταξη του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου.  
Βεβαίως απουσιάζουν ως ....συνήθως όλα τα υπόλοιπα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν σήμερα τους εργαζόμενους της Τράπεζας και που αφορούν τη πορεία της Γενικής, τις συνθήκες δουλειάς στο Δίκτυο, τις παραβιάσεις ωραρίου, την αντεργατική στάση της εργοδοσίας σε όλα τα ζητήματα, τις παραβιάσεις του Οργανισμού,  τη συνέχιση της βιομηχανίας πειθαρχικών και απολύσεων συναδέλφων για οποιοδήποτε  "παράπτωμα", ακόμη και το πιό μικρό!  Δεν υπάρχουν διαβαθμήσεις ποινών σύμφωνα με τον Οργανισμό, παρά μόνο η απόλυση! 

Αυτό εξυπηρετεί βεβαίως την εργοδοσία της Societe που κάνει τη δουλειά της,  "ελέω ανυπαρξίας ΣΥΓΤΕ" , αφού έτσι  ανατρέπει όποτε θέλει τις εργασιακές σχέσεις και  "απαλλάσσεται" παράλληλα από προσωπικό! 

Ο πρόεδρος και το προεδρείο της "ΔΑΚΕ - Ενωτικού" στον ΣΥΓΤΕ, πότε θ' αποφασίσουν ότι πρέπει να γίνει συνεδρίαση  γι' αυτά τα σοβαρά θέματα;;;; 


Δεν υπάρχουν σχόλια: