Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΑΤΑΓΓΕΛΟ

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΑΒΑΤΑΓΓΕΛΟΥ…..!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του κομβάρχη ΑΒΑΤΑΓΓΕΛΟΥ στο κατ/μα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ  
απέναντι στον σδ. ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΟΝΟΥΔΑΚΗ!

Ο συγκεκριμένος κομβάρχης, παραβιάζει συστηματικά το ωράριο εργασίας,  τρομοκρατεί με τη συμπεριφορά του τους πάντες και έχει καταγγελθεί και στο παρελθόν στο Δ.Σ του ΣΥΓΤΕ, για τα απαράδεκτα και αντισυναδελφικά  e-mail που στέλνει κάθε τόσο στο Δίκτυο!

Ρωτάμε τη Διοίκηση της Τράπεζας να μας απαντήσει υπεύθυνα: Έχει δώσει εντολές για τέτοιες συμπεριφορές στους κομβάρχες;; Και αν όχι,  τι μέτρα θα ληφθούν για τις συγκεκριμένες ενέργειες του κυρίου αυτού;

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ της «ΔΑΚΕ- Ενωτικού» στον ΣΥΓΤΕ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;;

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, τη Πέμπτη 29 Απριλίου 2010 και ώρα 15.50, επισκεφθήκαμε, ως σύμβουλοι της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ στο Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ το κατ/μα Περιστερίου, όπου οι εργαζόμενοι ήταν σε αναμονή  συγκέντρωσης από τον συγκεκριμένο κομβάρχη. Αναφέραμε στη Διεύθυνση του κατ/τος, ότι παραβιάζεται το ωράριο και είμαστε υποχρεωμένοι αν δεν αποχωρήσουν οι συνάδελφοι, να καλέσουμε την Επιθεώρηση Εργασίας. Στις 16.05, εμφανίστηκε μαινόμενος ο κ. ΑΒΑΤΑΓΓΕΛΟΣ, βρίζοντας και λοιδορώντας τους εκπροσώπους της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ, φτάνοντας στο σημείο να χειροδικήσει κατά του σδ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΟΝΟΥΔΑΚΗ και να τον απωθήσει βίαια πάνω σε εσωτερική τζαμαρία του καταστήματος!  Δηλώσαμε άμεσα, ότι τέτοιες φασίζουσες και τρομοκρατικές συμπεριφορές δεν μας πτοούν και πως θα μας βρίσκει πάντα μπροστά του σε όποιο κατάστημα πηγαίνει και παραβιάζονται οι Νόμοι και οι ΣΣΕ.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργειά μας και ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ για να καταδικαστεί το γεγονός και να γίνει παρέμβαση στη Διοίκηση της Τράπεζας.  ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ!

Για την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΟΝΟΥΔΑΚΗΣ            ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: