Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η "ΣΙΩΠΗ" ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ "ΔΑΚΕ- Ενωτικού" !

Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ και η πλειοψηφία του προεδρείου της ΔΑΚΕ- Ενωτικού στο Συλλογικό όργανο, επέλεξαν τη σιωπή και την άρνηση σε όλα τα ζητήματα που έθεσαν οι σύμβουλοι και των δύο παρατάξεων της μειοψηφίας στον ΣΥΓΤΕ, αναφορικά με τα θέματα και τα προβλήματα που προκύπτουν από τη προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας στις 28 Ιούνη 2010! 

Τόσο στα ερωτήματα που παρουσιάζονται από τη πορεία της Τράπεζας και τη κατάσταση του προσωπικού, που έθεσε και η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, όσο και στη πρόταση για 2ωρη στάση εργασίας κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, η πλειοψηφία της ΔΑΚΕ τα απέρριψε όλα χωρίς καμιά αιτιολογία και ψήφισε τη δική της πρόταση;;(!).

Είναι φανερό που το πάνε πρόεδρος και ΔΑΚΕ - Ενωτικού. Εχουμε κουραστεί να το λέμε και να το γράφουμε. Οι εργαζόμενοι θα κρίνουν. Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, έτσι κι αλλιώς, θα τοποθετηθεί στη συνέλευση των Μετόχων με βάση τις θέσεις και τις απόψεις που κατέθεσε και στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο και θα τις δημοσιοποιήσει στους εργαζόμενους.   
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: