Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ  ΣΤΟ ΤΑΠΓΤΕ,


 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2012 και ώρα 10.00 π.μ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ , (Πανεπιστημίου 52), ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ.


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Είναι επιτακτική η ανάγκη της παρουσίας όλων των εν ενεργεία συναδέλφων, στην έκτακτη μεθαυριανή εκλογοαπολογιστική συνέλευση, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες των αρχαιρεσιών και η νέα προσπάθεια για τη ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, που είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΦΑΠΑΞ! 

Είναι επιτακτική η παρουσία όλων, για να δοθεί το μήνυμα και στην εργοδοσία της τράπεζας, ότι οι εργαζόμενοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΝ ΤΑ  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΦΑΠΑΞ!

Είναι ανάγκη ακόμη, με τη μαζική παρουσία όλων μας, να δοθεί απάντηση και στις  κατά συρροή απαράδεκτες ενέργειες του σδ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ σε βάρος του ΤΑΜΕΙΟΥ, με την άρνησή του να συμμετάσχει στις προηγούμενες αρχαιρεσίες, με την υπονόμευση  της πρόσφατης προσπάθειας τροποποίησης του καταστατικού  και με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων περί «δήθεν παρανομίας» του σημερινού Δ.Σ. στη καταβολή του ΕΦΑΠΑΞ, όταν ο ίδιος έλεγε ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ και όταν γνωρίζει καλά ποιές είναι οι υποχρεώσεις από το ισχύον καταστατικό και πως ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ είναι αυτό που ζητάει σήμερα!


ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
                                             
ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΕΦΑΠΑΞ ΒΙΩΣΙΜΟ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ.  
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ   –   ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: