Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

"ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ"...!


«Παράπλευρες απώλειες» απόλυτα δικαιολογημένες θεωρεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη χρεοκοπία και την εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων, προκειμένου να διασωθεί η πλουτοκρατία!

Σε χτεσινές ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του ο Π. Καψής παραδέχεται ωμά ότι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση «θα έχουν μεγάλο κοινωνικό κόστος», αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί, σύμφωνα με τον κυνισμό του εκπροσώπου, να αποτελέσει το λόγο για να σταματήσει ο πόλεμος της πλουτοκρατίας κατά του λαού. «Εάν τώρα πούμε ότι μπροστά στα μέτρα που θα χρειαστούν - πολύ μεγάλο μέρος των οποίων χρειαζόμαστε έτσι κι αλλιώς -, εάν μπροστά σε αυτό το πολιτικό κόστος ή κοινωνικό κόστος - γιατί υπάρχει και το κοινωνικό κόστος - απεμπολούμε αυτό το δικαίωμα,  να το αποφασίσουμε ανοιχτά ως κοινωνία και ως πολιτικό σύστημα», δήλωσε (στον «Φλας»), επισημαίνοντας με νόημα ότι η πράξη σχηματισμού της κυβέρνησης Παπαδήμου «ήταν μια πολιτική απόφαση που σήμανε ότι θέλουμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ». 

Αξιώνουν, δηλαδή, με ωμό και προκλητικό τρόπο να αποδεχθεί ο λαός ότι η φτώχεια και η εξαθλίωσή του είναι κάτι αναπόφευκτο και πρέπει να συμβιβαστεί με αυτήν την ιδέα και να σκύψει το κεφάλι. Είναι αδίστακτοι και θα κάνουν τα πάντα για τη σωτηρία του κεφαλαίου από την κρίση, τις συνέπειες της οποίας πληρώνουν εργαζόμενοι που τους έχουν χρεοκοπήσει. 

Τώρα, λοιπόν, οι εργαζόμενοι πρέπει να υπερνικήσουν το φόβο και την τρομοκρατία στους τόπους δουλειάς και να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους σε συμπόρευση με το ΠΑΜΕ, με στόχο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της πολιτικής!  
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: