Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, Η ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ.

Το μεσημέρι χθες, ο προεδρεύων του διορισμένου από το Ειρηνοδικείο Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ, σδ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, έστειλε τη παρακάτω πρόσκληση σε όλα τα διορισμένα μέλη:
 



 
 



Οσο για τις "προνοήσεις" (!)  προς τα μέλη που απευθύνει ο σδ. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ,  καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τα καθήκοντα και τις ευθύνες που τον επιφόρτισε το Ειρηνοδικείο για τη σωστή λειτουργία του Ταμείου και την υλοποίηση των αποφάσεων μέσα στις προθεσμίες χωρίς καθυστερήσεις και ν' αφήσει κατά μέρος τις διάφορες "νουθεσίες" προς τα μέλη του Δ.Σ. για τη στάση των οποίων είναι οι ίδιοι υπέυθυνοι και οι παρατάξεις που τους όρισαν και δεν του πέφτει λόγος.  Αν θέλει να κάνει νουθεσίες, ας τις κάνει προς τα μέλη της δικής του παράταξης.
 
Ποιός του είπε ότι όποιος έχει κάνει αίτηση για εθελούσια έξοδο, η τράπεζα θα υλοποιήσει έτσι κι αλλιώς το αίτημα και "προτρέπει" από τώρα για άμεση παραίτηση από το Δ.Σ.;; Δεν έχει διαβάσει τη προκήρυξη της τράπεζας, ή γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς;; Μήπως, ευσεβείς πόθοι για απαλλαγή από ορισμένα διορισμένα μέλη, τον οδηγούν σε .....βιασύνες;;;
 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: