Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ!


ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ





" Ζητάμε από την παράταξη της Ανανεωτικής και την παράταξη των Ενωμένων Εργαζόμενων να μας πουν  αν ξέρουν τίποτα περί του σκανδάλου μαμούθ στο ΤΑΥΤΕΚΩ όπως αναφέρουν σε ανακοινώσεις τους.


Αν έχουν καμία πληροφορία να μας την πουν και ας μην αναφέρονται σε συκοφαντικές δηλώσεις του τύπου ότι αν το Προεδρείο ξέρει τίποτα για το θέμα αυτό  διότι θα υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση από εδώ και πέρα. " 



*


Δηλαδή συνάδελφοι, το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ ρωτά τις παρατάξεις της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ και των ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, να τους πούμε εμείς τι συμβαίνει, ενω οι ίδιοι όπως δηλώνουν έχουν παντελή άγνοια! 


Σας πληροφορούμε συνάδελφοι του προεδρείου, ότι η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, αν γνώριζε κάτι δεν θα σας ρωτούσε και θα το είχε βγάλει στη δημοσιότητα, όπως το ίδιο πιστεύουμε και για τα υπόλοιπα μέλη της μειοψηφίας των ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ. 


Και δεν το "αναφέρουμε" απλά στις ανακοινώσεις μας, αλλά γνωστοποιούμε δημοσιεύματα του τύπου, που δυστυχώς μεθαύριο θα τα πάρει η τηλεόραση για να δικαιολογήσουν τα γνωστά κανάλια, την ανάγκη κι άλλων μειώσεων των ασφαλιστικών παροχών, με αφορμή τάχα τα γεγονότα αυτά, κρύβοντας τις τεράστιες ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας και δικαιολογώντας νέα μνημόνια!  


ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ;;;    


Εσείς, ως "υπεύθυνο προεδρείο", όπως διατείνεστε συνεχώς, θα έπρεπε να μην κοιμάστε τα βράδια για ένα τόσο σοβαρό θέμα και να το ψάχνετε διαρκώς για να ενημερώσετε τους εργαζόμενους και όχι να διατυμπανίζετε σε όλους τους τόνους ότι κανείς σας μα κανείς σας δεν γνωρίζει τίποτα!  


Και τέλος πάντων, το να μας απειλείτε κι από πάνω με "διαφορετική αντιμετώπιση από εδώ και πέρα"(!), επειδή σας ρωτάμε τι συμβαίνει,  Ε, ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!   



Προχωρήστε και οι εργαζόμενοι θα σας κρίνουν, επειδή όπως καταλαβαίνετε, εμείς δεν θα σταματήσουμε να αναδεικνύουμε το θέμα και να σας ρωτάμε συνεχώς τι συμβαίνει! 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: