Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ!

Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας, είναι πρωτοφανή και μάλιστα έπειτα από δικαστική απόφαση!  Φαίνεται πως τα μέλη του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ, που έχουν διορισθεί ως προσωρινή Διοίκηση στο Ταμείο, ή δεν καταλαβαίνουν τις ευθύνες τους απέναντι στη Δικαιοσύνη, ή προσπαθούν καλυπτόμενοι πίσω από διαδικαστικά τερτίπια, να κωλυσιεργήσουν και να καθυστερήσουν τη λειτουργία του Ταμείου και τις οφειλόμενες ενέργειες που πρέπει να ξεκινήσουν με βάση την απόφαση.

Η απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθήνας, είναι ξεκάθαρη και ως προς τα χρονικά περιθώρια για τη διενέργεια αρχαιρεσιών και ως προς τις επιβαλλόμενες ενέργειες που πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα. Σε αυτά, δεν χωρά καμιά άλλη ερμηνεία και η μη εφαρμογή τους, συνιστά συνέπειες!

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013 και ώρα 16.30, έγινε η πρώτη προσπάθεια σύγκλησης για συγκρότηση σε σώμα, η οποία δεν τελεσφόρησε λόγω απουσίας δύο διορισμένων μελών.  Θα έπρεπε, με βάση και τους χρονικούς περιορισμούς της δικαστικής απόφασης, να γίνει δεύτερη σύγκληση άμεσα εντός της εβδομάδος ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 και μάλιστα με καλύτερη οργάνωση και έγκαιρη ειδοποίηση των υπολοίπων μελών.  Φαίνεται όμως δυστυχώς, πως ο πρώτος διοριζόμενος και υπεύθυνος για τη σύγκληση του Δ.Σ. και τη συγκρότησή του σε σώμα, σδ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ,  έχει άλλα στο μυαλό του!  

Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός,  ότι χθες Τρίτη 06/08/2013 και ώρα 07.42, ο διορισμένος εκπρόσωπος από την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ., σδ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,  ενώ στέλνει το παρακάτω fax από το κατάστημα Κηφισσίας στον σδ. ΧΡΗΣΤΟ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ζητώντας την άμεση σύγκληση εκ νέου της προσωρινής Διοίκησης, ενημερώνοντας παράλληλα ότι θα λείψει με κανονική άδεια στο εξωτερικό από 17/08/2013 έως 25/08/2013,


 










































ο σδ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, απαντά την ίδια μέρα 06/08/2013 και ώρα 11.51 με το παρακάτω fax, ορίζοντας την επόμενη συνεδρίαση για τη ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 (!) και ώρα 16.30, γνωρίζοντας ότι την ημέρα εκείνη ο σδ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και επομένως θα αναβληθεί και πάλι η συνεδρίαση, δεδομένου ότι θα πρέπει σε αυτή τη συνεδρίαση να παρευρίσκονται όλα τα διορισμένα μέλη!














































Να σημειωθεί εδώ, ότι το fax του σδ. ΑΝΔΡΕΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ παρελήφθη και επιδόθηκε αρμοδίως. Επομένως άγνοια δεν μπορούν να επικαλεσθούν! Αυτού του είδους τα διαδικαστικά τεχνάσματα, μόνο απορίες και αγανάκτηση δημιουργούν, πέρα από τις ευθύνες που προκύπτουν για τη καθυστέρηση υλοποίησης της απόφασης!  

Αν πραγματικά αισθάνονται το βάρος των συνεπειών αυτής της ενέργειας και κυρίως αν ο σδ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, δεν θέλει να χρεωθεί τις όποιες παρενέργειες, καλό θα είναι τώρα ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, σε ημερομηνία που θα μπορούν όλα τα μέλη κατόπιν συγκεκριμένης συνεννόησης.
.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: