Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ.

Δεν πραγματοποιήθηκε ούτε χθες Δευτέρα 19/8/2013 το απόγευμα, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του διορισμένου από το Ειρηνοδικείο Αθήνας, Δ.Σ. του Ταμείου, για τη συγκρότησή του σε σώμα, ελλείψει απαρτίας.
 
Από τη συνεδρίαση έλλειπε ο εκπρόσωπος της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ, σδ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος βρίσκεται σε κανονική άδεια στο εξωτερικό και ο οποίος εδώ και 15 περίπου μέρες, ήδη από τις 6 Αυγούστου, είχε ενημερώσει τον προεδρεύοντα σδ. ΧΡΗΣΤΟ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟ, για την απουσία του, χωρίς ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝ ΥΠΟΨΙΝ!
 
Η ευθύνη για τη καθυστέρηση υλοποίησης της απόφασης του Ειρηνοδικείου, βαρύνει αποκλειστικά τον υπεύθυνο για τη σύγκληση, που αν και είχε ενημερωθεί έγκαιρα,  όρισε μεταγενέστερα τη συγκεκριμένη ημερομηνία σύγκλησης μέσα στο διάστημα της άδειας!  Αυτά είναι πρωτοφανή και εκθέτουν ανεπανόρθωτα αυτούς που τα σχεδίασαν και  αποβαίνουν σε βάρος ουσιαστικά της λειτουργίας του Ταμείου.    
 
Να σημειώσουμε εδώ, ότι παρά τη συνήθη πρακτική, ο προεδρεύων σδ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, δεν όρισε νέα ημερομηνία σύγκλησης του διορισμένου Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: