Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ! - ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ! - ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Ολα δείχνουν πως το σενάριο συρρίκνωσης της Γενικής Τράπεζας, με κλείσιμο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα  και ταυτόχρονη μετακίνηση των εργαζομένων στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στα ΣΠΑΤΑ, υλοποιείται καθημερινά με ανάλογες απαράδεκτες κινήσεις της Διοίκησης, που στόχο έχουν πέραν των άλλων και την ένταση του  κλίματος ανασφάλειας και φόβου για το εργασιακό μέλλον των ίδιων των εργαζομένων, ούτως ώστε κάποιοι να αναγκασθούν σε "διευκόλυνση" για την εθελούσια αποχώρησή τους! 

Μετά το κλείσιμο του καταστήματος ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, μαθαίνουμε πως θα ακολουθήσουν και άλλα 9 - 10 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, προστιθέμενα στα όσα ήδη έχουν κλείσει, δημιουργώντας έτσι καταστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για τους εργαζόμενους όσο  και για την ίδια τη πορεία της Τράπεζας, που με τους συνεχείς ζημιογόνους ισολογισμούς και το τρόπο λειτουργίας της κάτω από τις οδηγίες της γαλλικής Διοίκησης, καλλιεργεί συνεχώς τις φήμες για αρνητικές προοπτικές ύπαρξής της!   

Δυστυχώς, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτέμβρη 2010, τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ  σδ. ΔΗΜ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου της  "ΔΑΚΕ - Ενωτικού Συλλόγου", αρνήθηκαν ακόμη και να κουβεντιάσουν το θέμα που έχει προκύψει και που αφορά σαφώς και το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων στη Γενική Τράπεζα, πέρα από τις άμεσες επιπτώσεις των δυσμενών μετακινήσεων στην Αθήνα!  Κατά τα άλλα, οι συνάδελφοι του προεδρείου αναλλίσκονται σε ανούσιες περιοδείες "δημοσίων σχέσεων", αποπροσανατολίζοντας και εμπαίζοντας τους συναδέλφους, με την ευκαιρία και των προσεχών αρχαιρεσιών του Νοεμβρίου!

Για ότι νεότερο σχετικά με τις κινήσεις της εργοδοσίας πάνω στο θέμα αυτό, θα σας ενημερώσουμε άμεσα, ενώ παράλληλα οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της  ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ, θα περιοδεύσουν σε αρκετά καταστήματα ειδικά της περιφέρειας καθώς και της Θεσσαλονίκης, τις επόμενες δύο εβδομάδες. 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: