Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ....!

Η κυνική δήλωση του Θ. Πάγκαλου ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε» (!), που έκανε προχθές στη Βουλή επιχειρώντας να φορτώσει τη διόγκωση του δημόσιου χρέους και των ελλειμμάτων στους εργαζόμενους και στα άλλα λαϊκά στρώματα, αποτελεί άλλη μια πρόκληση για τον ελληνικό λαό που στενάζει κάτω από τη βάρβαρη πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης!
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, προσπάθησε να αποδώσει «τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος», στους «διορισμούς» και στα «ρουσφέτια» που έκαναν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού για να υφαρπάσουν την ψήφο του ελληνικού λαού. Η απαράδεκτη δήλωση Πάγκαλου, αντανακλά όμως και τη στρατηγική στόχευση της κυβέρνησης. 
Από τη μια πλευρά, να «μπολιαστεί» ο λαός με το ιδεολόγημα της «συνενοχής» ώστε να σκύψει το κεφάλι και να αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα το μνημόνιο και τα μέτρα που χτυπούν το εισόδημα και τα δικαιώματά του.  Από την άλλη,  για να «βγουν λάδι» επειδή αυτοί ήταν, μαζί με τη Ν.Δ.,   που τσαλαπατώντας κάθε αξιοπρέπεια των ανθρώπων του μόχθου, φρόντιζαν για την κομματική τους πελατεία, πατώντας πάνω στην ανάγκη των ανέργων για δουλειά με μεροκάματο πείνας, εκβίαζαν, χειραγωγούσαν, εκμαύλιζαν συνειδήσεις, και ταυτόχρονα έστηναν τους κομματικούς τους στρατούς και τον κρατικό τους μηχανισμό, πάνω στην ανθρώπινη ανάγκη για να εφαρμόζουν την κρατική αντιλαϊκή πολιτική. 
Και τα ρίχνουν τώρα στο κόσμο της εργασίας που ξεζούμισαν, λες και τα χρέη και τα ελλείμματα δημιουργήθηκαν από τα μεροκάματα των εργαζομένων που πρόσφεραν και δουλειά! Τώρα αν έφαγαν και ορισμένα στελέχη τους δεν παίρνουμε όρκο!  Ο Πάγκαλος, που ξέρει πάντως, σε πρώτο πρόσωπο μίλησε: «Τα φάγαμε»! 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: