Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ κας ΚΟΥΜΟΥΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ!

Η συγκεκριμένη κυρία, νομίζει ότι μπορεί επί μακρόν να κάνει ότι θέλει σε βάρος όλων των εργαζόμενων στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, παραβιάζοντας Οργανισμό, Νόμους και ΣΣΕ, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τη κάλυψη που της δίνουν παράγοντες της Διοίκησης, αλλά και η απαράδεκτη στάση  του προεδρείου της "ΔΑΚΕ- Ενωτικού" στον ΣΥΓΤΕ, που αφήνει τους συναδέλφους "βορά" στις ορέξεις της εργοδοσίας και του κάθε ξενόφερτου "παράγοντα"!  Λέμε στη κα ΚΟΥΜΟΥΡΗ και σε όσους τη καλύπτουν, ότι πλανώνται πλάνην οικτράν και σύντομα θα πάρουν το μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της Γενικής Τράπεζας της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, δεν είναι Β΄ κατηγορίας, ούτε φυσικά υποτακτικοί τους!  Και ούτε είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν εργασιακά δικαιώματα και Οργανισμό, στα όποια σχέδια και  προεκλογικές σκοπιμότητες του προέδρου του Συλλόγου και της "ΔΑΚΕ-Ενωτικού"!   

Αυτές τις μέρες, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ στο Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ,  σδ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ και ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, μαζί με τον συνάδελφο ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑΚΗ, εκπρόσωπο της παράταξης στο κατάστημα του ΚΙΛΚΙΣ, επισκέπτονται τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους για τις τελευταίες εξελίξεις.  
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: