Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΕΝΩΤΙΚΟΥ"...!"

Κατά τη προσφιλή τακτική του, τη τελευταία μέρα πριν τη ψηφοφορία των εκλογών, ο πρόεδρος του "Ενωτικού", (συνήθεια που απέκτησε χρόνια ως επικεφαλής της πρώην ΔΑΚΕ), κυκλοφορεί στο δίκτυο διάφορα "χαρτιά", με πλήθος ψευδών, δημαγωγικών και συκοφαντικών αναφορών, κατά συναδέλφων της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ και άλλων παρατάξεων, ελπίζοντας πως δεν θα υπάρχει χρόνος για απάντηση!  Αυτή την άθλια τακτική, την έχουμε δεί πολλές φορές στο παρελθόν λίγες ώρες πριν την έναρξη της ψηφοφορίας!  

Στις προηγούμενες εκλογές μάλιστα,  η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, έθεσε στο τότε νεοεκλεγέν Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ, θέμα νομιμότητας τέτοιων ενεργειών, ζητώντας δικαστική διερεύνηση και ο απερχόμενος  πρόεδρος, έκανε τον ...ανήξερο! Καλυπτόμενος βέβαια πίσω από τη γενική θέση της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ, ότι δεν προσφεύγει σε δικαστήρια, γιατί θεωρεί πως τέτοιες άθλιες πρακτικές, λύνονται μόνο μέσα στους εργαζόμενους. Ετσι πιστεύουμε πως θα γίνει και τώρα! Γιατί οι εργαζόμενοι και μυαλό έχουν και κρίση! Ειλικρινά ευχόμαστε να μη τη "πατήσει" ο συγκεκριμένος συνάδελφος από προσφυγές θιγόμενων συναδέλφων άλλων παρατάξεων, γι' αυτές του τις ενέργειες,  γιατί εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως δεν τιμά το συνδικαλιστικό κίνημα, η ανάδειξη τέτοιων πράξεων σε δικαστήρια!

Στην ουσία των ψευδών και συκοφαντικών ανακοινώσεων, δεν θα μπούμε γιατί πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι έχουν κατανοήσει τι συμβαίνει και γιατί μπροστά στην αντεργατική λαίλαπα Κυβέρνησης - ΔΝΤ, προέχει η οργάνωση του αγώνα για την αντιμετώπιση της επίθεσης στα δικαιώματά μας. Μέρος του αγώνα αυτού, είναι και η ενίσχυση της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ στις κάλπες, για να πάρει το μήνυμα και η εργοδοσία! 

Αν ο επικεφαλής του "Ενωτικού", είχε πράγματι ειλικρινή αγωνία για το τι συμβαίνει στο ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ, δεν είχε παρά να ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ.!  ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ! 

Οσο για τη ...μεγάλη του επιτυχία, να μην ...απολυθούν οι εργαζόμενοι στα καταστήματα που έκλεισαν(!!!), του θυμίζουμε ότι υπάρχει ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ που κατοχυρώνει τις Συμβάσεις εργασίας! Και ο Οργανισμός, ευτυχώς, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ!  Σκεφθείτε τι έχει να γίνει αν πάρουν ξανά την αυτοδυναμία! Να γιατί ανησυχούμε για τις Επιχειρησιακές συμβάσεις με τον νόμο που θα ψηφίσει η Κυβέρνηση και που θα αξιοποιήσει η εργοδοσία της Γενικής, αν το Σωματείο παραμείνει "δυναμικά ανύπαρκτο!"

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ! 
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ! 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: