Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΙΞΙΑ!

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ", δεν διστάζει να μιλήσει για... κοπρίτες που φυσικά και ο ίδιος διόρισε!  Οταν όμως τους διόριζε για να τον ψηφίζουν ήταν φαίνεται καλοί!  Μετά χάλασαν! 


"...Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί!  Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί...."!!



"....Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος...."!! αναφέρει χαρακτηριστικά!!


Ο κ. Πάγκαλος παράλληλα επιμένει στη θέση του ότι "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" συμπληρώνοντας... "αλλά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο"!

Ο κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΟΠΡΙΤΕΣ" - ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ! 


ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ,  ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΕ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ...!!

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ και Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ;; 
 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: