Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ!

Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ στα πλαίσια της συνδικαλιστικής δεοντολογίας, αλλά και της διασφάλισης της εγκυρότητας και του αδιάβλητου του εκλογικού αποτελέσματος, ζήτησε από τη Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή,  τη μετάθεση της ημερομηνίας ψηφοφορίας της Τρίτης 14/12/2010, για τα ΣΠΑΤΑ και τα καταστήματα της επαρχίας, σε ημέρα που δεν θα υπάρχει απεργιακή κινητοποίηση. Κι' αυτό γιατί είναι αδιανόητο σε μέρα απεργίας, και με τους απεργούς συναδέλφους απόντες, να διεξάγεται ψηφοφορία στους χώρους εργασίας! 

Δυστυχώς, η πλειοψηφία των μελών του "Ενωτικού" (πρώην ΔΑΚΕ), στην εφορευτική επιτροπή, απέρριψε το αίτημα! Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της, αν διαπιστωθούν παραβιάσεις της ισότητας και της ενιαίας αρχής εκλογιμότητας, ή αποκλεισμοί  συναδέλφων από τη ψηφοφορία!

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, μπροστά σε αυτή τη καταστρατήγηση κάθε δεοντολογίας και την απαράδεκτη αδιαλλαξία που επέδειξε ο "Ενωτικός", σε μια περίοδο κρίσιμων απεργιακών κινητοποιήσεων, ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΠΕΡΓΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΔΕΙΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ! 

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ! 

Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ"  ΤΗΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!  
.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: