Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ στις 21 και 22 ΑΠΡΙΛΗ 2010.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – Δ.Ν.Τ.!

ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, 

Σήμερα, μόνο από σκοπιμότητα κάποιος μπορεί να μην βλέπει και να μην συμφωνεί, ότι Κυβέρνηση και Τραπεζίτες, κλιμακώνουν με καταιγιστικούς ρυθμούς το πόλεμο ενάντια στα δικαιώματά μας!  Κάθε νομοσχέδιο του Κράτους πλέον, ικανοποιεί τις απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου και τελεί υπό την έγκριση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! 

Οι μισθοί, όχι μόνο δεν παίρνουν αύξηση, αλλά μειώνονται δραστικά είτε από τις άμεσες περικοπές των Τραπεζιτών, είτε έμμεσα από τις φορολογικές επιβαρύνσεις και τον καταιγισμό των ανατιμήσεων στα βασικά καταναλωτικά αγαθά!

Οι εργασιακές σχέσεις ανατρέπονται βίαια και έρχονται νομοσχέδια για τη ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, την απελευθέρωση των απολύσεων χωρίς αποζημιώσεις και τη μετατροπή των χώρων δουλειάς σε γαλέρες όπου θα επικρατεί ο εργασιακός μεσαίωνας, στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τις εντολές του ΔΝΤ, στο οποίο υπακούει η Κυβέρνηση!

Συντρίβεται ο κοινωνικός χαρακτήρας της Ασφάλισης! Τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο, ταυτίζονται με το προσδόκιμο ζωής, δηλαδή με το όριο θανάτου! Οι συντάξεις μετατρέπονται σε προνοιακά βοηθήματα και οι συνταξιούχοι υποχρεώνονται να πληρώσουν μέσω του ΛΑΦΚΑ, τα σπασμένα από τη λεηλεασία των Ταμείων, που έγινε από το Κράτος και τους μεγαλοεργοδότες!

ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ!

ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΤΙΣ 21 και 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

που προκύρηξε το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ για τον Νομό ΑΤΤΙΚΗΣ και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ  22 Απριλίου, 12 το μεσημέρι στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Για την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΟΝΟΥΔΑΚΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: