Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΟΝΟΥΣ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;;;;;

Δεν μας φτάνει ο πόνος που δεν θα έχουμε το στήριγμά μας, τον πρόεδρό μας (τον θεόπνευστον!), μαζί μας στις αρχαιρεσίες του ΤΑΠΓΤΕ που ξεκινάνε αύριο, (δεν γίνετε ρε παιδιά να τις καθυστερήσουμε λίγο μπας και τον μεταπείσουμε;;), δεν μας φτάνει ο πόνος και η ανασφάλεια που βαδίζουμε ασκεπείς χωρίς αρχηγό στην άβυσσο του Ταμείου, (τουλάχιστον οι μισθοφόροι στη Περσία πριν ανακράξουν το θάλαττα - θάλαττα και τα κάνουν "θάλασσα" μετά, είχαν τον Ξενοφώντα ως αρχηγό!),  δεν μας φτάνει η αγωνία για τα μελλούμενα μετά το ΔΝΤ, είχαμε και το σοκ της Παρασκευής τελευταίας ημέρας προχθές, (σαν Μεγάλη Παρασκευή μας φάνηκε!), όπου ο προέδρός μας, εναπόθεσε στα πόδια μας τις τελευταίες του εντολές πριν πάμε να ψηφίσουμε, (σελίδες πολλές, ουκ έστιν αριθμός!),  και μας έστειλε αδιάβαστους γιατί  και διαβασμένοι να είμαστε, πάλι θα τα μπερδεύαμε, έτσι όπως μας τα έγραψε και δεν έχουμε και τη Πυθία σήμερα να μας δώσει το χρησμό!  Αχ! Ρε πρόεδρε του ΣΥΓΤΕ και πασών των υπηκόων σου, τι μας κάνεις και δεν μπορούμε να σε ξεχάσουμε! Αυτή είναι τέχνη, μάλιστα! Την έχουν μόνον οι θεόπνευστοι εκλεκτοί κι εμείς πρέπει να τη σεβαστούμε!

Αλλά μωρέ πρόεδρε, μας στέλνεις να ψηφίσουμε στις 26, 27 και 28 Απριλίου όπως λες και μας δίνεις οδηγίες τι να προσέξουμε. Μέχρις εδώ καλά! Δεν μας λες όμως τι να κάνουμε και  ποιόν να ψηφίσουμε, τώρα που λείπεις ΕΣΥ!  Νέους, παλιούς, παραιτημένους, απαραίτητους, μικρούς, μεγάλους, κουρασμένους, ξεκούραστους, μουτζαχεντίν, τουπαμάρος, εν ενεργεία και πλαίυ άουτ;;;  Τι στο διάολο να κάνουμε;; Γιατί μας τόκανες αυτό και μας αναγκάζεις να πορευτούμε χωρίς εσένα;;  Και από πάνω έχουμε και τους υποβολείς του σατανά, που μας σφυρίζουν κάθε μέρα πως τάχα οι αποφάσεις σου και δη αυτές περί μη καθόδου, σχεδιάστηκαν σε ψηλά επιτελεία. Και ότι, (άκουσον - άκουσον), η Societe συμφωνεί δήθεν με αυτά! Εμείς βέβαια, όχι μόνο δεν τα πιστεύουμε, όχι μόνο τα απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας, (καθ' ότι γνωστά τα έργα σου καθώς και η  μεγαλοθυμία  και φιλευσπλαχνία σου προς τους αδυνάτους),  αλλά τους κόψαμε και τη καλημέρα! Όμως  πρόεδρέ  μας θεόπνευστε, οφείλουμε να σου ομολογήσουμε πως έχουμε πάθει ψυχικό ταράκουλο με όλα όσα μας γράφεις και όλα όσα ακούμε.

Αίφνης, είπανε προχθές σ' έμάς το ποίμνιο οι καλοθελητάδες, πως τα δύσκολα εκείνα χρόνια που είχες αναγκασθεί από τις δυνάμεις του κακού, στη πρώτη σου έξοδο γι' αυτοσυγκέντρωση, ότι θα μπορούσες να είχες παραιτηθεί από το ΔΣ του Ταμείου μαζί με τους άλλους δύο Ηρακλειδείς του στέμματος και να προκληθούν νέες εκλογές, όπου θα σώναμε τις ψυχές και το βαλάντιό μας! Δεν το έκανες όμως γιατί προτίμησες λένε, να λιώσεις τους αχάριστους που σε εξέθεσαν μέσα από τα σπλάγχνα σου και αυτό δεν μπορούσες να το συγχωρήσεις! Τώρα αν μαζί με τους ομοϊδεάτες και ομοτράπεζους  πρώην και νυν, έπεσε και ο οίκος ολόκληρος, ΕΣΥ κάτι θα ξέρεις περισσότερο από εμάς!  

Λένε ακόμη και κάτι άλλα τρομερά και φοβερά σαν το θηρίο της αποκαλύψεως, (όχι τον καρβουνιάρη της παλιάς Αθήνας),  αλλά όπως σου προείπαμε μεγάλε μας πρόεδρε, εμείς παραμένουμε πιστοί στο όραμά σου και δεν χαμπαριάζουμε σε ανίερες διαδόσεις για παλιά δημοψηφίσματα που τάχα επέβαλες, για μάζεμα υπογραφών κατά των τουπαμάρος που δήθεν ευλόγισες, (αν ναι, καλά έκανες!), για σατανικούς Γενικούς διευθυντές που σου έδιναν (άκου τώρα!), το χρίσμα, για  ΤΑΥΤΕΚΩ,  για διαδρόμους Μεσογείων και διαδρομιστές, για τη ...σκόνη της Αφρικής και πάει λέγοντας! 


ΕΣΥ για να μην κατεβαίνεις στο στίβο της μάχης και να δώσεις αποστομωτικές απαντήσεις, κάτι θα έχεις στο μυαλό σου και κάτι παραπάνω από εμάς γνωρίζεις! Θαυμαστά τα έργα σου και δεν μας πέφτει λόγος!   Άλλωστε απ' ότι φαίνεται εμείς οι κοινοί θνητοί και οι ομοϊδεάτες συνεργάτες σου, απ' ότι λένε οι προβοκάτορες και καλοθελητάδες, ποτέ δεν καταλάβαμε πως αφού δίναμε όλοι μαζί τη μάχη, (υποτίθεται πρόεδρέ μας ε;;), για να μην ξεπουληθεί η τράπεζα  σε κανέναν, (φευ! μάλλον φτωχοί τω πνεύματι!), παρ' όλα αυτά  ΕΣΥ  στο δικαστήριο των ανίερων, δήλωνες ότι ήσουν υπέρ της MARFIN και μάλιστα γνώριζες και το περιεχόμενο της σύμβασης για εργασιακά και ασφαλιστικά, ενώ εμείς οι κοινοί τη ζητάγαμε παρουσία σου(!) από το υπουργείο Αμυνας, που τελικά μας δήλωνε ότι είχε ...χαθεί!  Μεγάλος ο Ενας και θαυμαστά τα έργα του! Εμείς πρόεδρε, δεν τα πιστεύουμε αυτά, ούτε  ακούμε τους παγαπόντηδες και είμαστε στο πλευρό σου!  Αυτό όμως αν ισχύει, δεν θεωρούμε ότι έπρεπε να σε φοβίσει και να μην κατέβεις στις εκλογές!  ΕΣΥ είσαι ο μοναδικός και ο άφθαστος!     
  
Δεν καταλάβαμε ακόμη πρόεδρέ μας, γιατί παραμένουμε πάντα απλό ποίμνιο και όπως γνωρίζεις είμαστε απαίδευτοι κατά νου και κατά κύρη, την ακροτελεύτια ρήση σου προχθές περί των απολωλότων υιών, που άλλοι είναι εν ενεργεία, άλλοι συνταξιούχοι, άλλοι τους αντικαθιστούν συνταξιούχοι, άλλοι  αντικαθίστανται από εν  ενεργεία που μετά από λίγο γίνονται συνταξιούχοι, άλλοι πάλι που αρχικά ήταν εν ενεργεία, μετά έγιναν συνταξιούχοι και στο τέλος προφανώς έρχεται η κάθαρση!  Αυτό μήπως θέλεις να πείς μεγάλε μας πρόεδρε;; Αλλά πως να το καταλάβουμε, όταν πετάς τους κεραυνούς από το κονάκι σου και δεν κατεβαίνεις χαμηλά να σε αγγίξουμε και να ενστερνισθούμε το ζωοποιόν πνεύμα σου; Καταλαβαίνουμε τη πίκρα σου που δεν δεχθήκαμε τις προτάσεις σου για να μας συνοδεύσεις στις αρχαιρεσίες του Ταμείου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας τσιτώνεις τα νεύρα και δη των δύσμοιρων συνεργατών σου στον "Ενωτικό Σύλλογο", όπως ονόμασες τη τελευταία σου μετάλλαξη!  (τι σου είναι αυτές οι θεϊκές μεταμορφώσεις ρε παιδί μου! Μας θυμίζουν και ολίγο από Τσιφόρο: Περί του Κεφτέ, ή Μασταμπέ, ή ρουμπινέ! -  Κάθε ομοιότης με τη πραγματικότητα, είναι συμπτωματική και ουδεμία ευθύνη φέρουμε!).  

Τέλος, επειδή πρόεδρε, η Χάρις σου μας απαγόρευσε τη πρόσβαση στο Ιντερνετ, (καλά έκανες, πάντα θαυμαστά τα έργα σου κι ΕΣΥ για να το αποφασίσεις με πόνο ψυχής είμαστε σίγουροι, κάτι θα ξέρεις παραπάνω από εμάς) και δεν μπορούμε να μαθαίνουμε πολλά πράγματα όπως π.χ. για τις κινήσεις αυτών που σε επιβουλεύονται, παρακαλούμε θερμά, μην μας αφήνεις αβοήθητους και χωρίς οδηγίες, ούτε δευτερόλεπτο!

Αυτά αδέλφια και καλό βόλι!  Εδώ βέβαια για τη περίσταση πάει και το
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠ' ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ!   Αλλά εμείς ως γνωστόν πανελληνίως, τέτοιες βωμολοχίες δεν τις υιοθετούμε!       














Δεν υπάρχουν σχόλια: