Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Συνάδελφε ΠΡΟΕΔΡΕ του ΣΥΓΤΕ, είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

Νέο σοβαρό ατόπημα του προέδρου του ΣΥΓΤΕ σδ. Δ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, μετά τη "φυγή" του από τα προβλήματα του Ασφαλιστικού και τις εκλογές του ΤΑΠΓΤΕ!  Κυκλοφόρησε σήμερα ανακοίνωση που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, σχετικά με τη καθυστέρηση πληρωμών των φαρμάκων από το ΤΑΥΤΕΚΩ και τη ταλαιπωρία που υφίστανται όλοι οι ασφαλισμένοι συνάδελφοι. Πιό συγκεκριμένα:


  • Παρέθεσε στο Δίκτυο την ανακοίνωση Νο 145 του ΤΑΥΤΕΚΩ - Τομέας ΤΑΑΤΠΓΑ, με θέμα τη "Διάθεση φαρμάκων στη περιοχή Αθήνας και Θεσσαλονίκης", όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ο Διευθυντής του Ταμείου, ομολογεί ότι καθυστερεί 3 μήνες (!)  τη καταβολή των χρημάτων στα φαρμακεία, αντί για 30 ημέρες που προβλέπει ο Νόμος,  (Π.Δ. 121/2008), λόγω της ....αδυναμίας εκκαθάρισης των λογαριασμών στο συγκεκριμένο διάστημα! Δίνει οδηγίες μάλιστα στους ασφαλισμένους να ...προσέρχονται στο Ταμείο με τις αποδείξεις και τις συνταγές για να εισπράττουν τα χρήματά τους!  Δηλαδή, με απόφαση του ΤΑΥΤΕΚΩ, και παρά τη κυνική ομολογία ότι υπάρχουν χρήματα και ότι ο Νόμος άλλα προβλέπει, οι ασφαλισμένοι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι πρέπει από 'δώ και πέρα να πληρώνουν αναίτια τη κακή οργανωτική λειτουργία του Ταμείου και τη διαμάχη του με τους Φαρμακοποιούς!  Και αυτή την ανακοίνωση τη θεωρεί ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ, ως ...απάντηση στα όσα λέγονται εις βάρος του!!!! (Τα σχόλια εδώ περιττεύουν!)
  • Ως πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ και μέλος του Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ, κυκλοφόρησε ανακοίνωση, που επίσης ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει εμπαίζοντας τους εργαζόμενους, ότι ο Νόμος για τις 30 ημέρες έγινε από την πρώην υπουργό κα ΠΕΤΡΑΛΙΑ και ήταν ...ερασιτεχνικός(!), γι' αυτό ο Λαός την έστειλε όπως και τη Ν.Δ. (στην οποία ανήκει ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ), στο σπίτι της! Δούλεμα δηλαδή κανονικό! Ετσι ο σδ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ, θεωρεί πως ξεμπερδεύει με το πρόβλημα και αναφέρει μάλιστα πως θα γνωστοποιήσει σύντομα(!) τις ενέργειες που έχει κάνει! Αντί δηλαδή να καταγγείλει το οργανωτικό μπάχαλο που υπάρχει στο ΤΑΥΤΕΚΩ  και  στο Ταμείο υγείας, μέσα στο ΔΣ του ΤΑΥΤΕΚΩ όπου είναι μέλος τόσο καιρό γνωρίζοντας το πρόβλημα και να έχει ήδη προτείνει μέτρα, προσπαθεί να αποσείσει τις ευθύνες του, ως συνήθως, μεταθέτοντάς τις αλλού!  Μας καλεί δε, να περιμένουμε την αποκάλυψη όσων ....ψεύδονται και συκοφαντούν συστηματικά!  Ε, ρε τι μας περιμένει ακόμη! Και να σκεφθεί κανείς, ότι οι εργαζόμενοι του έδωσαν τη πλειοψηφία πριν 2 χρόνια, για να λύσει τα .... ασφαλιστικά προβλήματα!!!   
        

    

Δεν υπάρχουν σχόλια: