Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΡΟΤΑΣΙΟΛΟΓΙΑ από τον πρόεδρο του ΣΥΓΤΕ, ...εκ του ασφαλούς!

Βομβαρδισμός με προτάσεις από τον πρόεδρο μας του ΣΥΓΤΕ  σδ. Δ. Καλόγηρο  για τη ....σωτηρία του Ταμείου και του Κλάδου εφ' άπαξ! (Μωρέ μπορεί και της Societe! Μ' ένα σμπάρο πολλά τριγόνια!). Τόσες πολλές, που δεν τον προλαβαίνουμε στο Δίκτυο να τις διαβάζουμε! Μέχρι και ...ποσά, ποσοστά και άλλα τινά περισπούδαστα και ωραία, έτσι που για μια στιγμή φανταστήκαμε πως ο πρόεδρος μας, δικαιολογημένα είχε εξαφανιστεί τόσο καιρό από τα ασφαλιστικά δρώμενα του χώρου και τον είχαμε παρεξηγήσει! (Εμείς οι άθλιοι!). Προφανώς είχε αποσυρθεί στα ιδιαίτερα του  για να ετοιμάσει τη διατριβή του στο συνταξιοδοτικό και να μας τη παρουσιάσει όπως ο Μωϋσής, όχι βέβαια από το όρος Σινά, αλλά από τον εξώστη της οδού Σολωμού 20 και να σωθούν έτσι όλοι οι εργαζόμενοι που έμειναν με την απορία τελικά πως διάολο και δεν τα είχαμε σκεφθεί όλα αυτά εδώ και τόσο καιρό όλοι μας! (Μην ξεχνιόμαστε άλλωστε, πως πριν δυό χρόνια πήρε το 53% στις εκλογές του ΣΥΓΤΕ για να λύσει το...Ασφαλιστικό! Η καλή δουλειά όπως ξέρετε....αργεί να γίνει! )  

Τώρα βέβαια, αν τολμήσουμε να κάνουμε δυό - τρείς ερωτησούλες μη μας πείτε ιερόσυλους!
  • Γιατί ο μεγάλος μας πρόεδρος του Συλλόγου,  αυτές τις θεόπνευστες προτάσεις, δεν τις έκανε όταν ήταν και πρόεδρος του Ταμείου, που θα μπορούσε να πάρει πρωτοβουλίες για να προχωρήσουν αυτά τα άγια πράγματα στο άψε σβήσε;;; Πως και του ξέφυγε και παραιτήθηκε για λόγους ...υγείας για να διοριστεί μετά από λίγο στο ΤΑΥΤΕΚΩ;;  (Εντελώς συμπτωματικά εμείς λέμε και όποιος αμφιβάλει ...είναι βαλτός !)  Επίσης, όσοι λένε πως έγινε λαγός μπροστά στα προβλήματα, συκοφαντούν αηθέστατα και είναι άνθρωποι του κακού! Μέχρι και για την ...αφρικανική σκόνη τον κατηγόρησαν! Γιατί βέβαια σκόνη έφερε,  αλλά όχι και αφρικανική ρε σείς!  Χάθηκε να βρείτε άλλο μέρος;;; 








  • Γιατί ο πρόεδρος μας δεν κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές του Ταμείου για να υποστηρίξει σθεναρά αυτά τα μέτρα παίρνοντας το χρίσμα και σαρώνοντας τα πάντα με τέτοιες προτάσεις, που πάνε χαμένες ρε γαμώτο!  (όποιος το συνδέει αυτό με τη Societe, είναι ιερόσυλος!
  • Αυτά είχε στο μυαλό του, ο θεόπνευστος πρόεδρος, όταν πρότεινε στη ΓΣ του ΣΥΓΤΕ, ....ενωτικό ψηφοδέλτιο με πλειοψηφία της ΔΑΚΕ - ΔΗΚΙ- ΝΕΑΣ ΔΑΚΕ - Ενωτικού Συλλόγου - ανεξάρτητους - μεμονωμένους και ολίγους από τους υπόλοιπους;;  Εμ δεν μας τόλεγες βρε πρόεδρε να καταλάβουμε κι εμείς πριν κάνουμε την αμαρτία να το απορρίψουμε και να σε αναγκάσουμε με πίκρα μεγάλη, (είναι αλήθεια), να μην κατέβεις στις εκλογές;;;  
  • Μήπως τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου της ΔΑΚΕ - Ενωτικού στον ΣΥΓΤΕ, μπορούν να μας εξηγήσουν τι γίνεται;; (Αν βέβαια έχουν το χάρισμα και τη δύναμη να παρακολουθούν τις θεόπνευστες πρωτοβουλίες του προέδρου μας!).   

Αυτά και τι έχουμε να δούμε ακόμη! 

ΥΓ: Και όποιος συνεχίζει να κάνει συνειρμούς για δήθεν ...ενδιαφέρον της Societe για τις ενέργειες του προέδρου μας, είναι απαράδεκτος και δεν έχουμε καμία σχέση μαζί του!    

Δεν υπάρχουν σχόλια: