Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΑΚΕΡΑΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


Η Αστυνομία αντί να παρεμβαίνει για τη πάταξη της παραβατικότητας και εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο, εξάντλησε το μένος της πάνω στους διαδηλωτές της προχθεσινής απεργίας, με το πιό βάρβαρο τρόπο!   

H κυβέρνηση έχει ακέραια την ευθύνη για τη δράση των κατασταλτικών μηχανισμών που οδήγησαν στο βαρύ τραυματισμό του 30χρονου διαδηλωτή και στο σακάτεμα δεκάδων άλλων, κατά τη διάρκεια των προχτεσινών απεργιακών κινητοποιήσεων. Αυτό επιβεβαιώνουν τόσο η ωμή κάλυψη από στελέχη της κυβέρνησης της δολοφονικής επίθεσης, όσο και η προσπάθεια του κυβερνητικού εκπροσώπου να διασκεδάσει με υποκριτικούς ισχυρισμούς τη δράση των κατασταλτικών μηχανισμών.

Σε κάθε περίπτωση, η προχτεσινή επίθεση, όπως και οι προηγούμενες σε βάρος του εργατικού λαϊκού κινήματος, σηματοδοτούν την ένταση της καταστολής, σε μια περίοδο που η πλουτοκρατία και τα κόμματά της «καίγονται» να περάσουν το επόμενο πακέτο μέτρων, στο έδαφος των αδιεξόδων της καπιταλιστικής διαχείρισης, η ανάδειξη των οποίων δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για τη ριζοσπαστικοποίηση λαϊκών συνειδήσεων.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: