Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σε 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΗΜΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Με βασικό αίτημα την προστασία των συλλογικών συμβάσεων οι εργαζόμενοι στην Εμπορική Τράπεζα προχωρούν σήμερα σε 24ωρη απεργία.

Όπως καταγγέλλει  ο Σύλλογος υπαλλήλων Εμπορικής,  η διοίκηση της Εμπορικής τράπεζας, προχώρησε στη μονομερή καταγγελία της ισχύουσας επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας με αποτέλεσμα την κατάργηση και όλων των επιχειρησιακών συμβάσεων που έχουν υπογραφεί από το 1994 έως σήμερα.


Από την ΕΣΑΚ Εμπορικής, πήραμε τη παρακάτω ανακοίνωση:


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ «ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ», ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ. ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΜΕ «ΔΙΑΛΟΓΟ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΑΚ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.

ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ  –  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: