Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ.


ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ, στις 10.00 π.μ.


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,


Παρά τη συνεχιζόμενη απαράδεκτη αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης και τα φρικτά αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται αυτές τις μέρες, οι εργαζόμενοι στη Γενική τράπεζα και σε ότι αφορά το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, έχουν μια μοναδική ευκαιρία να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους, με την ενεργό συμμετοχή τους σε όλες τις διαδικασίες τροποποίησης του Καταστατικού για  τη ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΦΑΠΑΞ, που μας αφορά άμεσα!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ! Όχι μόνο στο εφάπαξ, αλλά και στους μισθούς και στις συντάξεις! Δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε «ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ» και να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν εργασιακά και ασφαλιστικά, όσο συνεχίζεται η μείωση των μισθών και η λεηλασία των ταμείων από τη Κυβερνητική πολιτική, σε όφελος  των τραπεζών και της πλουτοκρατίας!  Όσο συνεχίζεται η απαράδεκτη τακτική της Γενικής τράπεζας, να ζητά μειώσεις αποδοχών, να διώκει συναδέλφους  και να μην εντάσσει στο ΤΑΠΓΤΕ, όλους τους εργαζόμενους από το 2005 και μετά! 

ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για να μη δώσουμε την ικανοποίηση σε όσους απεργάζονται δεινά για το Ταμείο και με διάφορα «σοφίσματα» προσπαθούν να φέρουν εμπόδια στη λειτουργία του!  Για να μη δώσουμε την ικανοποίηση στην εργοδοσία της Γενικής τράπεζας, που οραματίζεται τη «πτώση» του Ταμείου με το ανάλογο οικονομικό όφελος! Ο Κλάδος εφάπαξ με τη τροποποίηση του καταστατικού, πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί και είναι στο χέρι όλων των εργαζομένων της Γενικής!  

Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, με τη παρουσία της όλο αυτό το διάστημα μέσα στο ΔΣ του Ταμείου και στην Επιτροπή τροποποίησης καταστατικού, συνέβαλλε  σε όλους τους τομείς για την σωστή λειτουργία του Ταμείου και

ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ,  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ  σ.κ.  
     ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ –  ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 12 το μεσημέρι, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: