Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ.




ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Αθήνα, 10/8/2011
Προς τον
Πρόεδρο του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ



Οι υπογράφοντες μέλη του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ  βάσει του άρθρου 13 παρ. γ  του καταστατικού ΣΥΓΤΕ,  ζητάμε   έκτακτο Δ.Σ.    ΣΥΓΤΕ , με τα παρακάτω θέματα:


1.    Δικαστικές αποφάσεις για τις οποίες δεν έχεις ενημερώσει τους εργαζόμενους.

2.   Δικαστική απόφαση για την υπόθεση προαγωγών που  μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί στους εργαζόμενους,  με ευθύνη του Προεδρείου.

3.  Βάσει του άρθρου 11, παρ. α του καταστατικού του  ΣΥΓΤΕ, ζητάμε την σύνδεση των παρατάξεων με το internet., τη δυνατότητα  χρησιμοποίησης από όλες τις παρατάξεις  της  γραμμής  internet του ΣΥΓΤΕ,  τη   διευκόλυνση των παρατάξεων  με σύνδεση internet χρησιμοποιώντας τις ήδη υπάρχουσες τηλεφωνικές  γραμμές,  καταβάλλοντας οι παρατάξεις το αντίστοιχο μηνιαίο αντίτιμο.

4. Τα πρακτικά  της από 13/4/2011 συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ, τα οποία κατά τα λεγόμενά σου θα τα παρέδιδες εντός μίας εβδομάδας από το τελευταίο Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ (22/7/2011).

5.    Συνάντηση του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ με τον νέο Εντεταλμένο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΤΕ κ. Jean Marie Navarro για  τα εξής θέματα:          Πορεία της Τράπεζας, εργασιακές μεταβολές,  σκληρές μεταθέσεις,  υποβαθμίσεις συναδέλφων, ενοίκια, οδοιπορικά, πειθαρχικά,  αξιοποίηση στελεχών Τράπεζας, προσλήψεις παιδιών συναδέλφων, προαγωγές,  και για όποια άλλα θέματα συζητηθούν στο Δ.Σ.



ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ

Φ. Πολύζος                                                     Δ. Γιουρούκος


Γ. Ευθυμίου                                                    Α. Αδαμόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: