Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ .....ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΠΩΣ ΚΟΝΤΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ! ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ...ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;

«...Στη Γαλλία (...) ο τζίρος της διακίνησης κάνναβης (...) αποτιμάται μεταξύ 700 χιλιάδων ευρώ και ενός δισ. (...) το γαλλικό κράτος δαπανά ετησίως περί τα 300 εκατομμύρια ευρώ. Ο καθηγητής οικονομίας Πιερ Κοπ (...) εκτιμά ότι αυτό το ποσό (...) μπορεί να εξοικονομηθεί, αν νομιμοποιηθεί η κάνναβη και φορολογηθεί (...) η τιμή θα πρέπει να κρατηθεί στα υφιστάμενα πραγματικά δεδομένα, περίπου 5,50 ευρώ το γραμμάριο, ώστε να μην είναι πολύ υψηλή με κίνδυνο να υποδαυλίσει διακίνηση για κέρδη αλλά ούτε πολύ χαμηλή, ώστε να γίνει προϊόν ευρείας κατανάλωσης. Η φορολόγηση της κάνναβης θα φέρει στα ταμεία του γαλλικού κράτους, υπολογίζει ο καθηγητής Κοπ, περί το 1 δισ. ευρώ (...) προτείνει ελεγχόμενη νομιμοποίηση της κάνναβης, με κρατική επιτήρηση της παραγωγής και διανομής της ουσίας..!!» 


Κανένας συμβιβασμός με τη "ναρκω-κουλτούρα" και με τα προγράμματα που αντί να οδηγούν στην απεξάρτηση και στην πάλη για δικαιώματα και αξιοπρεπή ζωή, συντηρούν την εξάρτηση δεκάδων χιλιάδων νέων ανθρώπων κρατώντας τους στο περιθώριο της ζωής και οδηγώντας τους στο θάνατο!


Που συντηρούν ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ  "ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ!!"  (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!)

Βολεύει το σύστημα, δεκάδες χιλιάδες νέοι αντί να είναι στους δρόμους του αγώνα και να διεκδικούν τη ζωή και το μέλλον τους, να είναι μαστουρωμένοι στο περιθώριο.

Οι εργαζόμενοι, σε αυτή την επιχείρηση της "Ναρκω-κουλτούρας" της άρχουσας τάξης και της κυβέρνησης, πρέπει  να απαντήσουν με οργάνωση στα συνδικάτα, με ένταξη στη συνδικαλιστική δράση χιλιάδων νέων ανθρώπων, με ένταση των αγώνων για τα δικαιώματα όλων και κυρίως των νέων ανθρώπων!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: