Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΦΡΑΚΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Εχουν υψώσει φράκτες παντού!  Στα εργασιακά, στα μισθολογικά, στα ασφαλιστικά! Κυβέρνηση, Ν.Δ., ΔΝΤ, Κεφάλαιο, Ε.Ε., Τρόϊκα, όλοι τους υπεύθυνοι για τη τραγωδία που βιώνουμε! Από την άλλη μεριά τα κέρδη Τραπεζών και ΣΕΒ  στα ύψη! 

Τώρα υψώνουν κι άλλο φράκτη! Απέναντι στους εξαθλιωμένους Αγιάνννηδες! Απέναντι στους "αθλίους" της καπιταλιστικής και ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας!  

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ!  Μετά το τείχος απέναντι στους εργαζόμενους, τώρα έχουμε το τείχος στον Εβρο για την "αναχαίτιση των μεταναστών και προσφύγων", θυμάτων των ιμπεριαλιστικών πολέμων που ζητούν καταφύγιο στην ΕΕ, ενώ ετοιμάζουν και πλωτά κέντρα «υποδοχής», δηλαδή πλωτές φυλακές, αλλά και στρατόπεδα κράτησης στα σύνορα όπου θα σταλούν και μηχανήματα ελέγχου εξακρίβωσης της .....αλήθειας (!), υποβάλλοντας σε ένα ακόμη εξευτελισμό ανθρώπινες ψυχές! 

Αυτά τα πλωτά κέντρα υποδοχής, δεν σας θυμίζουν κάτι αντίστοιχα "κέντρα υποδοχής και .....επιμόρφωσης ανέργων", που αφού φρόντισαν πρώτα να τους απολύσουν, τώρα τους προσφέρουν τον εξευτελισμό της ...δωρεάν εκπαίδευσης για 3ωρη και 4ωρη απασχόληση με κάτι ψίχουλα που περισσεύουν από το μεγάλο φαγοπότι του κεφαλαίου;;; 
.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: