Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ..!

Ιταμή επίθεση ενάντια στο λαϊκό κίνημα και τις πρόσφατες κινητοποιήσεις διαφόρων κλάδων των εργαζομένων, εξαπέλυσαν οι εκπρόσωποι της τρόικας, στη διάρκεια της χτεσινής συνέντευξης Τύπου.

Σε σχετική ερώτηση - για τις αντιδράσεις των εργαζομένων στο πρόγραμμα του μνημονίου και τις κινητοποιήσεις - επιχείρησαν να συνδέσουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις σε «εδραιωμένα συμφέροντα» τα οποία θίγονται από την εφαρμογή του προγράμματος, το οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, επιδιώκει να περιορίσει τη σπατάλη...

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής τους, με τον ίδιο σκαιό τρόπο, υποστήριξαν ότι «θίγονται τα προνόμια - αυτών που αντιδρούν - και γι' αυτό κινητοποιούνται»!

Ανέφεραν εξάλλου ότι η «κοινωνική αναταραχή» εναντίον των μέτρων είναι «περιορισμένης κλίμακας», καθώς και ότι «η πλειοψηφία του ελληνικού λαού στηρίζει τα μέτρα»!

Με τις προκλητικές δηλώσεις τους για τις κινητοποιήσεις και τα αιτήματα εργαζομένων και μικρομεσαίων, οι επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας ξεπέρασαν κάθε όριο. Είναι γνωστό ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι χρήσιμοι στην κυβέρνηση, αλλά με αυτές τις παρεμβάσεις τους προσβάλλουν βάναυσα το λαό. Η κυβέρνηση οφείλει να διαχωρίσει τη θέση της και να τις καταδικάσει!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: