Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 50.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΒLOG ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ.!

Στις 19.31 το απόγευμα σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου 2011, είχαμε τον 50.000ό επισκέπτη στο blog της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ!  Οταν ξεκινήσαμε τη προσπάθεια αυτή, πριν περίπου 10,5 μήνες, ποτέ δεν φανταζόμαστε ότι τόσο γρήγορα θα φτάναμε σε ύψη επισκεψιμότητας, που ομολογουμένως και σε σύγκριση με άλλα εργασιακά blogs, είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί! 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους της Γενικής τράπεζας για τη καθημερινή μας επαφή μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ, καθώς και όλους τους αναγνώστες από άλλους εργασιακούς και μη χώρους, που μας τίμησαν με τη παρουσία τους εδώ!  Το γεγονός αυτό, μας επιφορτίζει με μεγαλύτερες ευθύνες ώστε να γίνουμε καλύτεροι ποιοτικά και ποσοτικά στην ενημέρωση των συναδέλφων της Γενικής και των υπολοίπων εργαζόμενων και φίλων!  

Πράγματι, έχουμε σχεδιάσει να βελτιώσουμε αρκετά ζητήματα στους τομείς της εμφάνισης, του σχεδιασμού και των αυτοματισμών στην ιστοσελίδα, με συνδέσεις και links θεμάτων που αφορούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα, καθώς και θεμάτων που αφορούν την ανάγκη γενικότερης πολιτικής  ενημέρωσης. 

Δεν είμαστε "επαγγελματίες" του είδους! Ξεκινήσαμε ως εργαζόμενοι στη Γενική τράπεζα, μόνοι μας ερασιτεχνικά, κάτω από την ανάγκη ύπαρξης μιας αγωνιστικής ταξικής φωνής στο χώρο της Γενικής - και μέσα στο διαδίκτυο - για τη  καθημερινή ενημέρωση πάνω στα εργασιακά μας προβλήματα. Και μόνοι μας θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια, με όπλο την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέχρι σήμερα, αλλά και τις δικές σας επισημάνσεις που είναι πολλές! 

Κυρίως θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την αμεσότητα και τη "ζωντάνια" του blog της  ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ, με τη συνέχιση και της δικής σας βοήθειας σε ενημερωτικό υλικό, που μας είναι απολύτως απαραίτητο!  


Ευχαριστούμε θερμά όλους! 

Η Γραμματεία της Σ.Ε. της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ. 
.


1 σχόλιο:

vadikoliask@hotmail.com είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Συνάδελφοι,πάρα πολύ καλή η προσπάθεια και το αποτέλεσμα μπορώ να πώ .Επισκέπτομαι τακτικότατα το blog για ενημέρωση. Ιδιαίτερα χαιρετίσματα στον φίλο Γιώργο Λιονουδάκη.

Με εκτίμηση Κώστας Βαδικόλιας
Σέρρες.