Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΠΕΡΙ ...."ΔΙΑΙΣΘΗΣΕΩΣ"(!) ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΤΟΕ, σδ. ΚΟΥΚΟΣ!

Στο σημερινό Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ, όπου παρευρέθησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ, ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ,  σδ. ΚΟΥΚΟΣ, ανέφερε πως πράγματι μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ, επισκέφθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΓΤΕ  τη Διοίκηση της Τράπεζας, μετά το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΓΤΕ που είχε γίνει στις 23 Μαρτίου 2011.  Το γιατί βέβαια, ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων της Γενικής, δεν ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., προφανώς δεν αφορά τον ίδιο τον πρόεδρο της  ΟΤΟΕ  κι ελπίζουμε φυσικά  να μην ήταν εκ των προτέρων  προσυννενοημένο! 

Το "κλου" της υπόθεσης όμως είναι το εξής:  Οτι ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ, δήλωσε πως μετά τη συνάντηση, (Μήπως και κατά τη διάρκειά της; Δεν διευκρίνησε!),  είχε τη ....διαίσθηση(!),  πως η Διοίκηση της τράπεζας, θα υποχωρούσε από την απαίτησή της για μειώσεις μισθών κι επιδομάτων!  Το πως υποχώρησε, το είδαμε βέβαια μερικές μέρες αργότερα! Σε ερωτήσεις δε γενικών συμβούλων για το τι ειπώθηκε έστω, σε αυτή τη συνάντηση, δεν απάντησε και αποχώρησε από την αίθουσα! 


Φαντασθείτε λοιπόν,  τι τύχη μας περιμένει στη συνέχεια, όταν ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ και κάποια μέλη της εκτελεστικής γραμματείας, λειτουργούν με βάση τη ...διαίσθησή τους!  (Εμείς θα προσθέταμε και με βάση τη "πρεμούρα" τους να καλύψουν τη Κυβερνητική πολιτική!).  Γι' αυτό οι εργοδότες τραπεζίτες εδώ και χρόνια τρίβουν τα χέρια τους! 

Μήπως συνάδελφε πρόεδρε του ΣΥΓΤΕ, είχες κι εσύ την ίδια πεφωτισμένη διαίσθηση, μετά τη συνάντηση και γι' αυτό δεν έκανες τίποτα μέχρι σήμερα στο τεράστιο αυτό θέμα;;  Γι' αυτό την απέκρυψες από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.;;  

Αλλά η υπόθεση έχει και συνέχεια:  Οπως μας ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ, η Διοίκηση της Γενικής τράπεζας, μπορεί μεν να προσέφυγε στον ΟΜΕΔ, αλλά η θητεία των μεσολαβητών έληξε στις 31 Μαρτίου!  Επομένως η συζήτηση θα γίνει μετά τον διορισμό καινούργιων, πιθανώς μέσα στον Μάϊο!  Αρα ποιό είναι το συμπέρασμα;; Μήπως να "κοιμόμαστε ήσυχοι" μέχρι τότε;; Αυτό το μήνυμα θέλουν να περάσουν ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ και ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ;;  Μήπως, (λέμε εμείς), πρέπει να βεβαιωθούμε επιτέλους ότι μας δουλεύουν και οφείλουμε να ξεσηκωθούμε άμεσα;; 

Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ., θα καταθέσουν για μια ακόμη φορά τις απόψεις και τις προτάσεις τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΓΤΕ, περιμένοντας παράλληλα τις τοποθετήσεις του προέδρου και του προεδρείου του 'Ενωτικού", πάνω σ' αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα και θα σας ενημερώσουμε άμεσα!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: