Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΤΡΑΓΙΚΗ H ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ...!

Ατέλειωτες ουρές ταλαιπωρίας και αγανάκτησης, σημειώνονται καθημερινά στο Ταμείο Υγείας σε βάρος όλων των ασφαλισμένων!  Η Φωτογραφία που έχουμε αναρτήσει, είναι από την ουρά που φτάνει μέχρι έξω στους διαδρόμους, σήμερα το πρωΐ στις 08.00!  Ουσιαστικά δηλαδή, τις περισσότερες φορές χρειάζεται ...24ωρη άδεια(!) για να εξυπηρετηθεί κάποιος ασφαλισμένος, αν είναι εργαζόμενος!     

Η προηγούμενη Κυβέρνηση, έφτιαξε το απαράδεκτο αυτό μόρφωμα που ονομάζεται "ΤΑΥΤΕΚΩ" και η σημερινή Κυβέρνηση το συντηρεί κανονικά, παρά τις προεκλογικές της εξαγγελίες περί κατάργησής του! Ετσι χιλιάδες ασφαλισμένοι υφίστανται μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία στο Ταμείο Υγείας των τραπεζών, επειδή το "ΤΑΥΤΕΚΩ", προφανώς έκρινε πως δεν υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού και γιατρών στο Ταμείο Υγείας τραπεζών και πως μπορεί να λειτουργεί καθημερινά με αυτόν το τρόπο! 

Το εξοργιστικό στη περίπτωση αυτή, είναι πως έχουν αναρτήσει και ...ταμπέλα (φωτό), όπου με απαράδεκτο τρόπο, στέλνουν τους ασφαλισμένους στο ταμείο υγείας του...ΟΤΕ, όπου βέβαια κανείς δεν βγάζει άκρη!   Το αποτέλεσμα είναι, να υφίστανται και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στο Ταμείο Υγείας που δεν ευθύνονται για τη κατάσταση, τη δίκαιη αγανάκτηση των ασφαλισμένων!  

Ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ σδ. Δ. Καλόγηρος, που συμμετέχει στο Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ, πέρα από τις δύο επιστολές ή τις ανακοινώσεις, θα κάνει κάτι πιο ουσιαστικό αφού συμμετέχει και στην εκτελεστική γραμματεία της ΟΤΟΕ,  ή θεωρεί πως με τις επιστολές, τελείωσε και η ..αποστολή του;;  Η ΙΔΙΑ Η ΟΤΟΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ,  ή θα συνεχίσει να καλύπτει τη Κυβερνητική πολιτική και στον ευαίσθητο αυτό τομέα σε βάρος εργαζομένων και συνταξιούχων στις τράπεζες;;   

ΘΑ  ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;; 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: