Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΓΤΕ!

Νέα επιστολή έστειλε η Διοίκηση της Τράπεζας, απ' ότι φαίνεται από το γράμμα του προεδρείου του "Ενωτικού",  όπου καλεί όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ  σε συνάντηση με το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ  και κατόπιν σε συνεδρίαση του Δ.Σ. για λήψη αποφάσεων!  Κανείς δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή το περιεχόμενο της επιστολής, αφού το προεδρείο και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ, εξακολουθούν την απαράδεκτη "μυστική διπλωματία"  πάνω στα προβλήματα των εργαζομένων!  

Είναι ξεκάθαρο πάντως, πως η εργοδοσία της Γενικής, εκμεταλλευόμενη την αδράνεια και την υποχωρητικότητα του προεδρείου του Συλλογικού οργάνου, προχωρά στην ολοκλήρωση των αντεργατικών της σχεδίων, που είναι η προσφυγή στον ΟΜΕΔ και η αξιοποίηση του απαράδεκτου νόμου της Κυβέρνησης, για τη μείωση μισθών κι επιδομάτων, μέσα από "επιχειρησιακή" σύμβαση! 

Και πως ήταν δυνατόν να γίνει διαφορετικά, όταν το προεδρείο του "Ενωτικού", αποφάσιζε πριν λίγο καιρό, παρά τις καταγγελίες μας, να δώσει ....τρίμηνη προθεσμία στη Διοίκηση μέχρι 31 Μάρτη(!), για ν' απαντήσει στο ...υπόμνημα προβλημάτων(!), ενώ μετά το πρώτο εξώδικο της εργοδοσίας στις 23 Μάρτη, αποφάσισε να καταφύγει σε νομικά "τερτίπια" και διαδικασίες έξω από κάθε μαζική, αγωνιστική αντίδραση των εργαζομένων; 

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ.,  οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ, θα καταγγείλουν τη μέχρι σήμερα στάση του προεδρείου  που μαζί με τη Κυβερνητική πολιτική,  λύνουν τα χέρια της εργοδοσίας για όλες αυτές τις απαράδεκτες και αντεργατικές μεθοδεύσεις!  Θα επαναφέρουν στη συνεδρίαση όλο το πλαίσιο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων όπως είχε κατατεθεί στο προηγούμενο Δ.Σ. και θα ζητήσουν παράλληλα την αξιοποίηση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων, που έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο  16 Απριλίου 2011.



      
































.





Δεν υπάρχουν σχόλια: