Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!


Η άμεση και αποφασιστική κινητοποίηση των εργαζομένων ανάγκασε τη διοίκηση της επιχείρησης ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ (ηλεκτρολογικός εξοπλισμός) να αποσύρει την πρόταση που είχε καταθέσει στο σωματείο για σύναψη επιχειρησιακής σύμβασης με μείωση μισθών και δεκάδες απολύσεις!

Οι εργαζόμενοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του επιχειρησιακού σωματείου, σε έκτακτη γενική τους συνέλευση την περασμένη Κυριακή απέρριψαν ομόφωνα την πρόταση της εργοδοσίας και αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά, ώστε να μην περάσουν τα σχέδια για μείωση των μισθών και απολύσεις. Σ' αυτό το πλαίσιο χτες πραγματοποίησαν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της εργοδοσίας.

Αντιπροσωπεία του επιχειρησιακού σωματείου μαζί με συνδικαλιστές του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και της Γραμματείας Εμπορίου - Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ συναντήθηκαν με εκπροσώπους της εργοδοσίας και ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να δεχτούν χτύπημα στα δικαιώματά τους. Οι εκπρόσωποι της εργοδοσίας αναγκάστηκαν μπροστά στην αποφασιστικότητα των εργαζομένων να δηλώσουν ότι αποσύρουν την πρόταση για επιχειρησιακή σύμβαση, ενώ δεσμεύτηκαν ότι δε θα προχωρήσουν σε απολύσεις!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: