Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!


Ολοι Τετάρτη και Πέμπτη, στην απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, σε όλη την Ελλάδα!

Για 48 ώρες, δεν πρέπει να δουλέψει μηχανή, να μη γυρίσει γρανάζι. Κανείς στη δουλειά! Ολοι στους δρόμους και στις πλατείες, με τις ταξικές δυνάμεις, με τις σημαίες του ΠΑΜΕ και τα πανό των συνδικάτων. Οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν μαζικά μέσα από τα συνδικάτα τους στην απεργιακή μάχη. Τα σωματεία, τα Διοικητικά Συμβούλια με τα μέλη τους να κατέβουν στους δρόμους και να καλέσουν όλους τους εργάτες δίπλα τους. Η 48ωρη απεργιακή μάχη να σημάνει παλλαϊκό ξεσηκωμό!

Διαδηλώνουμε ενάντια στην άγρια, αντιλαϊκή και αντεργατική σαρωτική επίθεση. Ενάντια στο μαύρο μπλοκ κυβέρνησης, τρόικας, πλουτοκρατίας και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου που θέλουν να συντρίψουν το βιοτικό επίπεδο του λαού. Που θέλουν να επιστρέψουν τη ζωή της εργατικής τάξης στο Μεσαίωνα!

Γυρίζουμε την πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, συνυπεύθυνες για τη σημερινή επέλαση. Με σημαία τις σύγχρονες ανάγκες, η εργατική τάξη, οι αυτοασχολούμενοι, η φτωχή αγροτιά, νεολαία και γυναίκες, όλοι παίρνουμε την τύχη στα χέρια.

  • Στην Αθήνα, την Τετάρτη όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11 π.μ. στην Ομόνοια και την Πέμπτη περικύκλωση της Βουλής απ' όλες τις μεριές (9 π.μ. οι προσυγκεντρώσεις).
  • Στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη, στις 10.30 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου. 
  • Στον Πειραιά, την Τετάρτη, απεργιακή συγκέντρωση στις 11 π.μ. στον Ηλεκτρικό Σταθμό.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: