Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ. ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.


Αθήνα, 07/10/2011

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 10,11 & 12 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ  ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΔΟ ΕΦΑΠΑΞ!

Με τη στάση μας αυτή, θα δείξουμε ότι μπορούμε και στο χώρο της Γενικής τράπεζας,  μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, ν’ αντισταθούμε στις επιβουλές της εργοδοσίας και στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης, υπερασπιζόμενοι τις κατακτήσεις μας, τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα!

Συναδέλφισες και Συνάδελφοι,
Όλοι όσοι εργαζόμαστε στη Γενική τράπεζα, πρέπει να στείλουμε αποφασιστικό μήνυμα σε όσους, καθημερινά, απεργάζονται δεινά ενάντια στη λειτουργία και την ύπαρξη του Ταμείου. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Είναι παραπάνω από αναγκαίο, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, να προασπίσουμε και να διαφυλάξουμε τον Κλάδο Εφάπαξ!  ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ! Γι’ αυτό και δεν πρέπει να τον παραδώσουμε βορά σε όσους εποφθαλμιούν τη κατάργησή του!  Στη Διοίκηση της τράπεζας, που με την άρνησή της να εντάξει τους συναδέλφους από 1/1/2005, δείχνει τις διαθέσεις της, παράλληλα με την απαράδεκτη αξίωσή της για μείωση μισθών κι επιδομάτων κατά 15%!  Στη Κυβερνητική πολιτική, που θέλει να ισοπεδώσει όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα! Σε αυτούς, που κινούμενοι από προσωπικές αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμούς, δεν διστάζουν να πριονίζουν καθημερινά το κλαδί που κρατάει και τους ίδιους! 
Η μόνη απάντηση σε όλα αυτά, είναι η καθολική συμμετοχή μας στη πανελλαδική ψηφοφορία και κυρίως η υπερψήφιση του προτεινόμενου σχεδίου της Επιτροπής, που είναι σήμερα η μοναδική βιώσιμη λύση για τον Κλάδο!  Απόδειξη άλλωστε γι’ αυτό, αποτελεί και η μη ύπαρξη άλλης πρότασης στη Γενική Συνέλευση!   

Κλείστε τ’ αυτιά σας στις σειρήνες του αποπροσανατολισμού και της παραπλάνησης! 

Απομονώστε αυτούς που δεν κάνουν τίποτα άλλο καθημερινά, παρά να προσπαθούν με νομικίστικα και διαδικαστικά «τερτίπια» να προβάλλουν εμπόδια στη μέχρι σήμερα πορεία τροποποίησης, αλλά και στη συνολική λειτουργία του Ταμείου!  Σε αυτούς που στη κάθε ενέργεια, προσπαθούν, να «ανακαλύψουν» παρατυπίες!  Απομονώστε αυτούς, που αντί να αγωνισθούν ενάντια στις αυθαιρεσίες της εργοδοσίας, στέλνουν εξώδικα στα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου!  

Αυτούς που διάλεξαν τον δρόμο της φυγής στα δύσκολα για το Ταμείο και δεν συμμετείχαν – παρά τις συνεχείς προσκλήσεις – στην επιτροπή τροποποίησης, χωρίς να φέρουν στη Γενική Συνέλευση συγκεκριμένη  πρόταση!  

Που τώρα 2 ημέρες πριν τη ψηφοφορία(!), …θυμήθηκαν να κυκλοφορήσουν …πρόταση, μόνο και μόνο για να «θολώσουν τα νερά»! 

ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ,  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΣ  ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ!

ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!

ΑΠΑΝΤΑΜΕ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕ ΤΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ στις 10,11 & 12 Οκτώβρη!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ.        
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΤΗΣ Σ.Ε.
 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: