Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ!

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται, κατόπιν πρότασης της τρόικας, να προχωρήσει σε κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων και της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μετά από συνεννόηση με τους «κοινωνικούς εταίρους»!

Με πρόσχημα την τρόικα, η κυβέρνηση εδώ και ενάμιση χρόνο αποφασίζει και εφαρμόζει ολοένα και πιο άγρια αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα, προκειμένου να θωρακίζεται το κεφάλαιο, για να βγει όσο γίνεται πιο αλώβητο από την οικονομική κρίση που καταστρέφει παραγωγικές δυνάμεις. 

Αλλά τα μέτρα κυβέρνησης - τρόικας καταστρέφουν την εργατική δύναμη. Ετσι, στο όνομα του να σωθεί η χώρα από τη χρεοκοπία, δηλαδή το κεφάλαιο, χρεοκοπούν τους εργαζόμενους!

Η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων είναι απαίτηση των βιομηχάνων, των μεγαλεμπόρων, των τραπεζιτών, όλων των μεγαλοεπιχειρηματιών. Η επισήμανση του υπουργού Εργασίας ότι θα χάσουν τα ασφαλιστικά ταμεία είναι στάχτη στα μάτια. Δε νοιάζονται για τους εργαζόμενους. Επιβεβαιώνεται ότι η αντεργατική, αντιλαϊκή λαίλαπα δεν έχει τέλος! 

Κυβέρνηση και τρόικα, δεν υπάρχει έγκλημα που δεν είναι αποφασισμένες να κάνουν σε όφελος του κεφαλαίου. Ετσι και προχωρήσουν στην κατάργηση των Συμβάσεων, η Ιστορία θα τους καρφώσει ακόμη πιο βαθιά στον πάσσαλο της ατίμωσης. 

Ολοι αύριο στην απεργία στο Δημόσιο, πανστρατιά για την επιτυχία της γενικής απεργίας στις 19 του Οκτώβρη!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: