Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με την κα ΚΟΥΜΟΥΡΗ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;

Συνεχίζονται τα κρούσματα αντισυναδελφικής και αντεργατικής συμπεριφοράς εκ μέρους της κας Κουμούρη στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης. Φαίνεται πως κάποια στελέχη της Τράπεζας,  θεωρούν τους εργαζόμενους ως "κτήμα" τους και τους αντιμετωπίζουν ως "υποτακτικούς", πέρα από κάθε έννοια δικαίου και κατά παράβαση των ΣΣΕ, του Οργανισμού και της εργατικής νομοθεσίας. Νομίζουν ότι ο χώρος δουλειάς της Τράπεζας, πρέπει να μεταμορφωθεί σε "κάτεργο" για να ....πιαστούν οι στόχοι!  

Αρκετοί εργαζόμενοι στη Θεσσαλονίκη, έχουν φτάσει στα όρια της ψυχικής και σωματικής τους αντοχής, από τη καθημερινή ψυχολογική και υπηρεσιακή "βία" που ασκεί η εν λόγω κυρία με διάφορους τρόπους! Πρέπει δηλαδή να φτάσουμε στο απροχώρητο για να "συγκινηθούν" οι αρμόδιοι;;;  Ή μήπως η κα ΚΟΥΜΟΥΡΗ, ενεργεί σε γνώση της Διοίκησης, έχοντας πάρει το "πράσινο φως"  γι' αυτές τις αυθαιρεσίες σε βάρος των εργαζόμενων;;;    

Εχουμε γράψει και παλαιότερα για το θέμα. Δεν είδαμε να βελτιώνεται κάτι! Επανερχόμαστε και θα επανερχόμαστε συνέχεια, όσο υπάρχουν καταγγελίες που για ευνόητους λόγους και μέσα στο κλίμα τρομοκρατίας που έχει δημιουργηθεί, δεν μπορούμε να αναφέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες!

Το αφιερώνουμε στους υπεύθυνους της Διοίκησης και τους καλούμε να το ψάξουν το θέμα, αν δεν θέλουν σε λίγο καιρό να χρεωθούν και τα χειρότερα! 

Καλούμε επιτέλους για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο και το προεδρείο της ΔΑΚΕ- Ενωτικού Συλλόγου, να καταγγείλουν τα γεγονότα και να παρέμβουν σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση για όλους τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης!
.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: