Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;


Εμείς κάποια στιγμή θα το μάθουμε και να είστε σίγουροι πως θα το μάθουμε σύντομα! Θα περιμέναμε βέβαια από το προεδρείο της "ΔΑΚΕ- Ενωτικού" στιον ΣΥΓΤΕ, να έχει μπεί μπροστά στην ενημέρωση των συναδέλφων, γιατί πρόκειται για τη τύχη 1800 οικογενειών, αλλά ..."στου κουφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!"

Δεν μας βγαίνει από το μυαλό ότι κάτι περίεργο, (και πάντως όχι για το καλό των εργαζόμενων στη Γενική), ετοιμάζουν οι Γάλλοι! Τώρα τι κάνουν τα μεγαλοστελέχη της Τράπεζας που βλέπουν τη κατρακύλα και δεν μιλάνε, είναι ένα ερώτημα και το έχουμε ξαναγράψει για τη τύχη που περιμένει κι εκείνους. Γιατί μας είναι αδιανόητο να μη μιλάνε όταν συρρικνώνεται το παραγωγικό δίκτυο, όταν καταργούνται  υπεύθυνοι χορηγητικών τομέων, ή όταν βγαίνουν καθημερινά εγκύκλιοι που δυσκολεύουν ή ανατρέπουν βασικές τραπεζικές λειτουργίες! (Δεν θέλουμε να μιλήσουμε ακόμη με λεπτομέρειες από εδώ!). 

Ομως, όταν διακυβεύεται έτσι βάναυσα το εργασιακό μέλλον 1800 εργαζομένων, θ' αναγκαστούμε να το κάνουμε και δημόσια. Αλλωστε, εν μέρει, τα είπαμε και στη Γενική συνέλευση των Μετόχων. Αν υπάρχουν άλλα σχέδια για τη Τράπεζα, οφείλουν οι "γνωστοί" να μιλήσουν εγκαίρως, πριν τους βγάλουμε στη δημοσιά!    

Δεν υπάρχουν σχόλια: